Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende 9.bölüme geçtim... ama 9 felaket :)

kızlar bişi dicem. peri tozun bitince yine başa dönmek zorundasın kaldığın yerden devam edemiyorsun değil mi?

kıslar bence ürünlerin bitmesini bekliyorlar çünkü tekrar aynı ürünler konsa yine en çok onlara alım olcak diğrleri kalcak bence biraz azalsın diğerlerin miktarları koycaklar gibi gelio :)

kıslar bence ürünlerin bitmesini bekliyorlar çünkü tekrar aynı ürünler konsa yine en çok onlara alım olcak diğrleri kalcak bence biraz azalsın diğerlerin miktarları koycaklar gibi gelio :)

Bende öyle düsünüyorum zaten biseyde kalmadı parfümden baska bide allık var :)

kapı çaldı birden kargo geldi
nereye ne yazdım da numune geldi bilmiyorum unuttum :)
paketin üstünde Kozmi Doğal Kozmetik yazıyor
6 tane numune göndermişler

1-orkide ve yasemin şampuanı
2-egzotik şampuan
3-E vitaminli krem
4-bebek şampuanı
5-peeling(kırmızı kil)
6-saç kremi

kargo parası da ödemedim, şimdi baktım da markası Qspa'ymış, üretim yeri Denizli, doğal ürünlermiş, daha 2 gün önce istemiştim şimdi hatırladım, hemen göndermişler :)

Son düzenleme:

güle güle kullan canım :)

bende istiyim bakalım göndercekler mi kaydirigubbakcemile2

cok iiyiymis cnm :) güle güle kullan.. iletişimden mi istedin yoksa anket fln mıydı? :hulya:
bende istedim şimdi iletişimden

Son düzenleme:
güle güle kullan canım :)

bende istiyim bakalım göndercekler mi kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım :) isteyin sizler de, bir arkadaş istemiş burda önceden, göndermemişler, tekrar mail atmış, onun mail attığı gün ben de attım, hani numune kargoları hep birlikte yola çıksın, bana da göndersinler diye, cevap yazmadılar göndereceğiz diye ama göndermişler bakalım nasıl ürünler güzel görünüyor :)

ya ben bulamadım
nerden arıyoruz bunu anlamadım ben pek

cok iiyiymis cnm :) güle güle kullan.. iletişimden mi istedin yoksa anket fln mıydı? :hulya:
bende istedim şimdi iletişimden

teşekkür ederim iletişimden istedim canım ben :) sizler de isteyin aynı anda baktılar ki talep var yollarlar bence hemen zaten çok çabuk geldi :)

bu arada herkes panik halde ürünleri bitirio bence üürnlerin tamamen bitmesini bekliyorlar öle stokları yenilicekler gibime gelio...hadi bakalım bende oyuna yeni yeni alıştım ilk başlarda puan yapamıodum şimdi 154 puanım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…