Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yok yok canım puanını sölemiştin bi ara kaç puandı hatırlayamadım ne kadar sürede kaç puan yaptın nasıl oyun taktiğin var

Taktik yok canım ama eger ii oynarsan yanı oyun tekrarlamdan gecrsen 2 tur dönebiliyorsun.20.000 gibi puan oluyor.ben mesela 8.oyuna gelınce tekrar basa dönüyorum cünkü gecemıorum onu :) davet yollarken de önce 19 kisiye yolla ardından 20 kısıye 2 dis doluyorzemuszemus

5 saatte bir üsenmeden oynuyorum.günde 3 kere bazen 4 kere oynadıgım oluyor =) likit eyelineri sanırım 3 güne aldım.hala beklıorum ama gelmedi.simdi 2 faceden oynuyorum biri 121.000 dieri 65.000 ama bisey alabılcegımı sanmıorum bilmiyorumkismile

Arkadaşlar hani bir şey varmış ya,avona hayran olunca sanırım peri tozu doluyormuşBen hayran oldum ama dolmadı bu..

yout o e vitaminli krem yüz içinmi el içinmi bi onu çözemedim ben

gönderilen kargoda kullanım talimatı gibi bir kağıt var canım orada el ve yüz için kullanabilirsiniz yazıyor ama ben tabii ki böyle doğal bir ürünü sadece yüzün için kullanacağım yerimseniben

ya arkadaşlar bu güzellik perisine bugün başladım oynamaya 4.tura geçtim ama puanım birikmedi o sıradada peri tozum bitti. Bu puanlar nasıl birikiyor?

çok teşekkür ederimmm =)) peki başa dönmekten bahsetmişsiniz o nasıl oluyor? :kedi:

geçemediğin zorlandığın bölümlere takılırsan peri tozun boşu boşuna biter. onun için özellikle 8.bölüme gelince yukardan oyun kısmına tıklayıp oyuna yeniden başlatıyorz ve peri tozumuz daha çok puan toplayarak bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…