Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
merhaba şikerim :) nereye tıklasam oradasında bak bizim ortak topiğimizin hatrına şu bedava numune verenleri bana bi söylesen nasıl güzel olar biliyormusun :)) bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3 yok kıs uzun zamandr bi bu topiğe bide ant. topiğine takılıyorm:))
faceye takılıyorm artık ben aklinialirimsmile
bana 3yerden numune geldi
bi roziden geldi 3 tane ped geldi kaydirigubbakcemile3
bi QSPA kozmetikten geldi
bugünde Dermalocia dan gelmiş ama o bişeye benzemio bi zarf koymşlar posta kutusuna :) biraz önce aldım içinde indirim kuponu ve küçük kağıt içinde traş losyonu gibi bişey var sempatiksalakcinni
bide avonun oyununu oynuyorz 4 gözle kazandıklarımın gelmesini bekliyorm
bukadar nazeninn hemşerim olumunekankayizsmile

puanlar uçmuş ya, kajal 64.000 di,alamadan gitti
her üründen her gün 1 tane mi konuyor
doğru mu okudum
eğer doğruysa çok saçma ya

aynen öle canım heergün 1 er tane ürün olcak her hafta bir ürün alabiliosun.artık ürün alırken hızlı olmak önemli :)) kacta yenilediler bilmıorum tam ama 11 ceyrekte gören var sabah erken kalkmak lazım :)ben 12.23 de aldım :) 1 saaat kalmıs sanırım.

tamam canım çok saoll.bede şimdi şu QSPA ya mail attım nunune istedim . ne çıkarsa bahtıma boshayallersmile

kızlar şimdi kargo geldi avondan, kocaman bi kutu geldi ayakkabı kutusu büyüklüğünde, içinden sadece rimel çıktı, ben önce 3lü ruj sparşi vermştm 3gün sonrasındada rimel sparişi vermştm. ama kutuya sadec rimeli koymşlar ruju niye göndermediler acaba bilmiyorumkismile
bide facedeki oyun bölümünün spariş ettğim ürünler bölümünde durum yazan kısımda ruj: avona gönderildi yazıyor
rimelde: beklemede yazıyor
bu ne şimdi anlamdm ben rujum nerdeeeeeeeeee mafoldumben

sok geçirdim resmen yha avondaki bütün stoklar bitmiş bu ne şimdi hani 27 sindeydi bilmiyorumkismile günlük olarak yenilencekse bugün kaçta yenilendi ki ona göre yarn baksak hmen o saatte kaydirigubbakcemile5

kızlar aynı ürünleri yarın yeniden koycaklarmış sanırım
avondan anlayanlar ordakilerden erkek parfüm olan yokmu ya veya hangisi hepsi bayana benziyo boshayallersmile

sok geçirdim resmen yha avondaki bütün stoklar bitmiş bu ne şimdi hani 27 sindeydi bilmiyorumkismile günlük olarak yenilencekse bugün kaçta yenilendi ki ona göre yarn baksak hmen o saatte kaydirigubbakcemile5

Bence belli bi saat vermezlerr yoksaa sitee çöküme uğrarrr sempatiksalakcinni

Bence belli bi saat vermezlerr yoksaa sitee çöküme uğrarrr sempatiksalakcinni
haklısın cnm ama en azından sabahtan mı öğlen mi koyuyorlar onu anlarız..
Biz biriktiriyoruz sonra stoklar bitiyo boşuna uğrşym gibi geliyor ya
walla ya sanırım 30 ürün stoğu oluo kampanyada ayda bi yenilenio o yüzden ürünlere 1 er stok koyup en azndan herkes bi gün bişiler alsn die düşündüler galiba..

kızlr ben oyunu 2 gündür oynuyrmda her hafta bir ürün alıncakmışya, alamazsak puanımız silinmiyor dimi?

Canım ben 12.20 de actım sansa yenilenmiş ve cogu tükenmişti ruj alabildim neyseki :) sanırım 11-12 gibi yeniliyorlar

nasıl yaa nie öle yaptılar acaba? tek facebooktan mı 2sini siparis verdın canım ?Benim daha likitim bile gelmedi 20 sinde siparis verdigim :S

Kampanya 1 nisanda bitiyor kızlar haberiniz olsun boshayallersmile hazırandan nisana almıslar.

Qspadan 2gün önce istemiştim banada geldi numuneler...gelen arkadaşlar sizler de kargo ücreti ödediniz mi?
benimki ücretli gelmiş :sinifsinif:
youthanasia7 arkadaşımız ona ücretsiz geldiğini yazmıştı ...
firma talebin çok olduğunu görünce kargo ücreti almaya karar verdi sanırımbilmiyorumkismile

Kaç puan olunca alabiliyoruz bayanlar bu peri oyunundan hediyeleri?Nereye yollıycaklar hediyeleri?Adres sormuyo?

aaa bilmiyorumkismile bendende almadılar kargo parası,

nasıl yaa nie öle yaptılar acaba? tek facebooktan mı 2sini siparis verdın canım ?Benim daha likitim bile gelmedi 20 sinde siparis verdigim :S

ewet cnm tek faceden verdm ondanmı acaba 1.sparişim gelmedi 2. sparişim geldi ama ben o ruju daha çok istoodm mail attm oyunun yardm yazan adresine bakalım ne yzcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…