Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya kızlar ben günde bir defa güzellik perisini oynayabiliyorum, 39.000 puanım var =( çok zor birikecek benimki =(

geçemediin bölümler için uğraşma tatlım kapat oyunu tekrar aç öyle oyna
ben sadece ilk 8 bölümü oynuyorum kapatıp tekrar oynuyorum baştan
geçemediğin bölümler için uğraşırsan peri tozun hemen biter

evet yout yaa çok çabuk bitiyor. Bende 6. bölümü geçemiyorum bitürlü. bir kere geçtim 8i geçemedim ondada. Ama ondan sonra 6. bölümü geçemiyorum bitürlü. günde bi defa oynayabilincede kaldım 39.000 de tabi =(

kızlar bisi sorcm bi adrese iki ayrı kişiye hediye gönderirler mi ki?(peri oyunu)
ben hem kndim hemde annem için oynuorm da

bende aynısını yapıyorum canım ablamın faceden siparis verdim kendi adıma kabul edildi.yarın gelir diye umuyorum :)

kızlar Qspa kozmetikten bna maıl geldı en kısa zmanda ıstegınız gerceklesek tarzında bı msj :)))

bende mesaj attım bana nie cevap gelmedi yaa

kızlar ya acaba bu ürünlerin aynılarını mı koyacaklar yoksa başka ürünler mi koyacaklar ya inşallah başka şeyler koyarlar zemuszemus

baska ürünler koycaklar canım öyle acıklama yapıldı bu ay cıkan katoloktan yeni ürünler olcak galiba :)

Banada QSPA olumlu cevap verdi kaydirigubbakcemile2

bir bana cevap vermedi galıba (

Kızlar artık her hafta 1 ürün alabilcekmisiz.gecmis olsunboshayallersmile

milletin puanı 850.000 lerde nasıl yaptılarsa artık anlamdım.benım biri 377 digeri 311 bir an önce yenilensede alsak biseyler yoksa kalcaz böle bilmiyorumkismile

nerede yyazıyor bu bilgi?
bendede toplam 638.000 puanım var
322.000 harcadım
kalan puanımda 312.000 zemuszemus
ama eşimin facesindende oynuyorum :)

nerede yyazıyor bu bilgi?
bendede toplam 638.000 puanım var
322.000 harcadım
kalan puanımda 312.000 zemuszemus
ama eşimin facesindende oynuyorum :)

Güzellik perisinin sayfasında yazmıslar canım ama ne kadar dogru bilinmez.olma ihtimali de var aslında ürünler gelince hemen biter yoksa cünkü herkes bayagı puan yaptı ilk gün bile birsey kalmayabılır puanımız bitene kadar ürün alabileceksek :))

Bende öyle haftada 1 ürün alma olur diye 3 faceden oynuyorum sırnaşık şey

343,407,92 puanlarım.biran önce yenilense artık yaaboshayallersmile

Yeğeniminkinden oynadığım 130 sevgilimden oynadıım 137 oldu boshayallersmileHer faceden haftada bir ürün alma hakkımız mı var kızçeler???

Kızlar inanmıorum yaa ürünler yenilendi ve bitti sadece 2 tane parfüm kaldı bu ne yaa insan bi bilgilendirme yapar.sonunda rastaldım herseyden 1 tane kalmıstı sadece ruj kapabildim .

Valla acayip sinirlendim herseyde acıklama yaparlar ürünleri yenileyince hicbirsey yok.o kadar puanı biz bosuna mı topladık yazık yaa resmen dalga geciyorlar.bende rastgele bakıyım dedım sasa kaldım resmen cogu bitmis kalanlardan da 1er tane vardı ruj alabildim sadece bakmasam demek kalcaktım böle.

valla ben de inanamıyorum ürünlerin hemen bittiğine
okuldaydım zaten bakamazdım gerçi ama...
bir daha koyarlar heralde çünkü oyun haziranda bitecekmiş
bir de herkes haftada sadece 1 ürün alabilir demişler
ürün kalmıyor ki 1 kişi 2 ürün alabilsin...

Kızlar stoklar günlük olarak yenilencekmiş.Yarın gene koycaklarmış aynı ürünlerden.Sayfasında yazıyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…