Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Evet simdi yazmıslar icim rahatladı yaa yarın o ürünler yenilenecekmis haftada 1 kez alma sansımız var kızlar denedım öle yazdı haberiniz olsun.

Ayrıca canlarım hergün her üründen 1 tane koycaklarmıs bugünde öyle oldu ondan hemen gören aldı ve bitti.

Benim kazandığım 3 lü ruj paleti ve far az önce geldi.Far tam istediğim gibi çok güzel.ruj paletide minnacık:)Hadi bakalım inşallah gelir sizinkilerdeee

Benimki avondan hala gelmedi yaa 20 sinde siparis vermistim.Mavi26 canıms en kacında siparis vermiştin ?

Qspa dan numunelerim gelmiş kızlar oleeyyzemuszemushenüz elime gecmedi ama birazdan alırım :))

e ben sana ne diyim avon bari haber verseydin hiçç bişi kalmamış:çok üzgünüm: neyse artık sürekli güzellik perisinde kalır hemen kapıveririm bişilerrrbayanssulusmilekafamçokkarıştı

U by Ungaro Fever For Her EDP haricindeki tüm ürünlerin stoğu bitmiş bilmiyorumkismile ne ara gelmiş ne ara bitmiş ohaoldumsmile Kızlar QSPA nın web sitesinden iletisim bölümünden bende numune ürün istedim. Ne kadar sürede gelir sizce ? birde kargo ücretli mi geliyo kaydirigubbakcemile5

hıı hergün olcakmış :S iide anında bitio :) alamıcaz galiba yaaa rimel falan yok hergün aynı ürünümü koycaklar acaba yaaa çok kötü rimel yok allık yok likit yok bişicik yokki puanlar uçmuş hadi puanı boşver ruj kullanmam oje kullanmam ne alcam ki :) sanki yetiştim almayada

Bana 2 günde geldi canım kargo ücreti de onlara ait bayanssulusmile

kızlar her gün yenilencekmiş ama stokları bu kez 1er tane:) çok komik ya 1 tanecik bi ürün hemen alırlar biter. bitmş bile hepsi.

merhaba şikerim :) nereye tıklasam oradasında bak bizim ortak topiğimizin hatrına şu bedava numune verenleri bana bi söylesen nasıl güzel olar biliyormusun :)) bayanssulusmile

Stokta ürün olsada alamam ki zatenbilmiyorumkismile 74.000 puanım var henüz:sinifsinif: Gıcık perinin tozu hemen bitiyoalsanaalsanasmile

puanlar uçmuş ya, kajal 64.000 di,alamadan gitti
her üründen her gün 1 tane mi konuyor
doğru mu okudum
eğer doğruysa çok saçma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…