Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Saniyeler içinde bitti gene ürünler,kalan bir ürün için sipariş verdim ama daha ne olduğunu da bilmiyorum hehe:)
Bir de arkadaşlar sipariş verildi mi verilmedi mi nasıl anlayacağız?

Hepsinden 5 er tane koymuslar 10 dk ya bitti :) parfüm siparis verdım 4 tane vardı ama kabul olmadı hızlı cıktılar.boshayallersmile nese mavi kalemi aldım :)

Saniyeler içinde bitti gene ürünler,kalan bir ürün için sipariş verdim ama daha ne olduğunu da bilmiyorum hehe:)
Bir de arkadaşlar sipariş verildi mi verilmedi mi nasıl anlayacağız?

Ana sayfa yazan yere bas canım orda görünüyor siparis verebildiysen :)

Nailwear Pro Tırnak Cilası - Viva Pink

Bu üründen sipariş verdim,ama puanım düşmedi hala.Sanırım siparişim alınmadı.

ya bende el kremi için bilgileri girene kadar kaptılar sanırım mafoldumben nasıl anlıcaz ki sipariş verilip verilemediğinibilmiyorumkismile mücevher sayımda aynı sipariş verebilsem düşerdi herhalde bilmiyorumkismile

bende abiminkinden ruj siparişi verdim kendiminkine girip verene kadar bitti parfümler hemen bitti en son oje kaldı onuda ben almadım parfüm almak istiyorum gene denk gelir inşallah :)

cııqqss maalesef bir şey görünmüyor,hayret her şeyi de yazmıştım oysa ki ama neyse artık..

Bugün olmadı yarın alırsın canım insallah.Banada az önce aynı oldu 4 parfüm vardı bilgilerimi yazdım siparis verdım baktım puan düsmedi anasayfayada gecmedi yani 4 kisi o an benden hzılı cıktıboshayallersmile
hemen bende mavi kalem alabildim neyseki.

Bugün daha yenilenmez umutlar başka bahara kaldıboshayallersmile çok hızlı olmamız lazım sanırımmafoldumben en son mor oje kalmıştı onuda ben almadım sempatiksalakcinni sonra bi baktım oda bitii:umursamaz:

Kızlar bişey sorucam ben arkadaşımın face adresinden sipariş vericem ya kendi bilgilerimi ve adresimi yazsam olurmu yoksa onunkilerimi yazmam gerekiyo illa bilmiyorumkismile Sırf bu yüzden yetişemedim kaptılar :umursamaz: İlk kendi bilgilerimi yazıyodum sonra onunkileri yazayım derken gitiimafoldumben

valla ben abiminkinden oynadım onun bilgilerini yazdım işi garantiye almak için :)

güzellik periside kızlar Brazil Beat EDT 200 adet dagıtıyo sıparıs verın ben aldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…