Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar aslında 8 mart dünya kadınlar günü ile ilgili bi sürü kampanya vardır. araştımak lazım..

kargo sen mı verdın cnm

ayrıca parfum guzelmı gonderdıklerı

Gecen cuma almıstım ruj ama bugün bisey alamadım haftada 1 diyor yine.1 hafta oldu ama :S

rujum geldi simdi kızlar cok tatlı rengi var hosuma gitti bakalım kalıcılıgı ne kadar :)

arkadaslar 410 puanım var ama sıparıslere denk gelemıyorum bu hafta 7de kalktım ama urune denk gelmedım lutfen acıklayıcı bı bılgı verın saat kacta oluyo artık daral geldı bakıyorum urun yok bosuna zaman harcamak ıstemıyorum bu arada rosenseden urun geldı mınık bı poset sıze gelen numuneler gıbı degıl cok kcukler sekız bucuk kargo dedı bende geı ıade ettım gıderım 5 mılyona rexona alırım ıkı ay kullanırım rosense numune gonderımınde sorunlu bence ıstemeyın kargo parasına yazık cok kucuklerdı tabıkı numune buyuk bısey beklemıyodum ama bunlarda resmen dalga gecer gıbı gondermısler..

Saatler değişiyor canım ama 2-3 gündür 11.00-11.30 arası yenileniyor.
Bu arada sipariş verdikten sonra kaç gün içinde geliyor ki.Benim 3 gün oldu sipariş vereli hala beklemede yazıyor.

bugün 11de yenilendi girdim yoktu tekrar yenile yaptım parfümler bitmiş bile bi tasha kalmış bi tane yormadım bende kendimi sanırım benim bilgisayar yavaş kalıyor bende ruj siparişi verdim yine hem abimden hem kendimden haftaya elimde olur inşallah
en iyii parfüm için haftanın fırsat ürününü beklemek

Sipariş vermek için çokmu hızlı olmak gerekiyor arkadaşlar adres yazana kadar sayfanın kapandığını yazmışsınız?

kızlaaaaar eyüp sabri tuncerin hediye kampanyasına katılan var mı?
üye oldum ürün seçtim ama hediye nasıl işaretleniyor anlamadım.
yapan varsa yardımcı olsun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…