kızlaaaaar eyüp sabri tuncerin hediye kampanyasına katılan var mı?
üye oldum ürün seçtim ama hediye nasıl işaretleniyor anlamadım.
yapan varsa yardımcı olsun lütfen.
kızlar bu eyüp sabri tuncer kredi kartıyla mı ödeme kabul edio ?
bide nerden nasıl sipariş verilio anlatırsanız sewinirim
canım ilk önce eyüp sabri ye üye oluyosun. sonra sepetine eklediğin ürünü satın al diyosun. Sepetim kısmından. Sonra adres bilgilerini onaylıyosun. Kargo kısmı geliyo Aras kargo 3.00 tl ve kdv si var, onu seçiyosun.alt kısımda teslimat bilgileri çıkıyo. orda hediye setiniz diyo. Hediyeni seçiyosun. ödeme şeklini ben kredi kartıyla yaptım. ama sanırım havale de vardı. iyi hatırlamıyorum. kredi kartını tek çekim yapıolar.sonra da siparişini onaylıyosunnn. Böyle işte:))
avonunda numuneleri var.bikaç gün önce makyaj numune seti aldım içinde 15tane ruj 5tane fondaten numunesi vardı.avonun en beğenilen renkleri küçük bi paket halinde geldi onuda makyaj çantası yaptım :) fiyatıda çok uygun 6.50.. eğer istersen parfüm ve krem numuneleride var.set halinde 19.50
tavsiye ederim makyaj numune seti çok işine yarar..
bugün yenilendi mi ürünler?
Kızlarr nişanlımın hesabından el kremi siparişi verebildim bugün zemuszemus Yanlız kendi bilgilerimi ve adresimi yazdım bilmiyorumkismile Sorun olmaz dimiii:bbo:
nerden alınıyor avonun numume seti kızlar ?
saol canım ...abone oldum olumunekankayizsmileBu sayfanın üstüne doğru çık hani sayfa sayılarının yazılı olduğu yer varya onun altında seçenekler vardır tıkla oraya orda bu konuya abone ol çıkar oraya tıkla canım :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?