Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlaaaaar eyüp sabri tuncerin hediye kampanyasına katılan var mı?
üye oldum ürün seçtim ama hediye nasıl işaretleniyor anlamadım.
yapan varsa yardımcı olsun lütfen.

canım son aşamalarda çıkıyo. istediğiniz hediye seti diye bi yer var sen devam ettikçe önüne gelir.. benim öyle oldu yani

kızlar bu eyüp sabri tuncer kredi kartıyla mı ödeme kabul edio ?
bide nerden nasıl sipariş verilio anlatırsanız sewinirim

Son düzenleme:
eyüp sabri yuncerden hediye seti alanlara bir sorum var, krem ve losyon geliyo galiba fakat içeriklerindeki kimyasallar neler?
örneğin sodium laureth sulfate(sls), paraben,dimethicone,prophylparaben gibi kimyasallar içeriyor mu? internetten baktım ama içerik bilgileri yazmıyor.

elinde olanlar bilgilendirirse sevinirim..

kızlar bu eyüp sabri tuncer kredi kartıyla mı ödeme kabul edio ?
bide nerden nasıl sipariş verilio anlatırsanız sewinirim

canım ilk önce eyüp sabri ye üye oluyosun. sonra sepetine eklediğin ürünü satın al diyosun. Sepetim kısmından. Sonra adres bilgilerini onaylıyosun. Kargo kısmı geliyo Aras kargo 3.00 tl ve kdv si var, onu seçiyosun.alt kısımda teslimat bilgileri çıkıyo. orda hediye setiniz diyo. Hediyeni seçiyosun. ödeme şeklini ben kredi kartıyla yaptım. ama sanırım havale de vardı. iyi hatırlamıyorum. kredi kartını tek çekim yapıolar.sonra da siparişini onaylıyosunnn. Böyle işte:))

sağol cnm tsk ettim :)
bikaç sorum daha wr şimdi 5 tl lik bi ürün alıosn ve paketi kazanıosn dimi 3 tl de kargo .. ayrıca hediyenin hangisini seçmem gerek ? sn hangisini seçtiniz..

alamıorm ztn kredi kartım yok

Son düzenleme:
avonunda numuneleri var.bikaç gün önce makyaj numune seti aldım içinde 15tane ruj 5tane fondaten numunesi vardı.avonun en beğenilen renkleri küçük bi paket halinde geldi onuda makyaj çantası yaptım :) fiyatıda çok uygun 6.50.. eğer istersen parfüm ve krem numuneleride var.set halinde 19.50
tavsiye ederim makyaj numune seti çok işine yarar..

Son düzenleme:

ay cnm senı kandırmıslar

o ruj numune setı 5 mılyon penbe cantalı sana 6.5 bucukmu dedıler kafamçokkarıştı

nerden alınıyor avonun numume seti kızlar ?

Kızlarr nişanlımın hesabından el kremi siparişi verebildim bugün zemuszemus Yanlız kendi bilgilerimi ve adresimi yazdım bilmiyorumkismile Sorun olmaz dimiii:bbo:

valla arkadaslar ben basında beklıyorum ama benmı korum goremıyorum anlamadım 11den 12ye kadar stok yok yazısı hıc kalkmıyo var bunda bısey bole ısmı olur toplu stok yapsınlar valla ben sureklı yorum yapıyorum sızde yapın tepkı vermezsek duzenleme gelmez...

Kızlarr nişanlımın hesabından el kremi siparişi verebildim bugün zemuszemus Yanlız kendi bilgilerimi ve adresimi yazdım bilmiyorumkismile Sorun olmaz dimiii:bbo:

olmaz tüm tanıdıklarım bana verdi adres ve şifrelerini ben hep bnm adresimi veriorm 13 ürünoldu suana kadar aldıgımz.....

eyüp sabri tuncerin hediyesı stoklarla sınırlıymıs.ayrıca hangı kokuyu secmelı kafamçokkarıştı sparişi elıne ulasan varmı,varsa parfumun kokusu guzelmı ..güzelse adını yazar mıkaydirigubbakcemile3şiir gibi oldu:lepi:

ben eyüp sabri tuncer den aldım. henüz elime ulaşmadı... hediyeyide şansa seçtim :) inşallah güsel çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…