Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Yalnış girmişsindir canım o zaman kontrol et bende verdim...

5 haneli bir hesap no verildi. onu giriyoruz ama 2 hanesi eksik, şimdi maili de kontrol ettim,
aynı no.yu giriyoruz hatta banka personeline sorduk, bilgisayardan baktılar böle bi no yok dediler...
off yaaaa ne kısmetsiziz...

kıslar kahve dünyaıda birtakım yarışmalarla bedava cikolata veriyormuş,sevgililer gününde vermiş sayfasında var kazananlar,şimdide kadınlar gunu için veriyormuş,facebooktaki sayfasına hayran olup yarışmalara katılmak yeterli,arkadasım katılmış,bari bundan sonraki çikolataları kaçırmayalımzemuszemus
asagidaki linkteki gözlüklü resimle katılmış arkadasım destek olurmusunuz begene tıklayıpbilmiyorumkismile
Kahve Dünyası's Photos - Kadın ve Çikolata | Facebook

Bitmiş o yarışma dün 24 de kadar resimler yollanmış oylama kalmış bi tek..

sipariş verebilenlere hayırlı olsun diyorum
ben yine kaldım bugün
boshayallersmile

yaa kızlarr bu bahsettınız hedıye nedır acaba??
puandan falan bahsedıyorsunuz?? nerde ve nasıl bırsey bu kı

face.de avon oyun var oynuyorsun puanlarınla avondan ücretsiz kargo ile hediyeni kapıyorsun yerimseniben

bilen yokmu

şekerler bende geçen ayın 6sında verdim sipariş 4.sıradaki ruju verdim bende şimdi de ayın 14ünü bekliyorum yapabilirsem parfüm deniycem olmazsa da far alıcam kendimeee hemdee yeşilllllsempatiksalakcinnilaelaelaelaelaesositososito

merhaba kızlar bişey danışcaktım sizlere
bu stokları her pazartesi günümü yenileniyor
sipariş verebilmem için gelecek pazartesiyimi beklemem gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…