Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
esrantcım teşekkürler
bugün kısmetse ben almayı düşünüyorum dün netim koptu saat 3 te açılcaksa yine alamicam gibi

rica ederim canım.
Bugün kaçta açılır acaba hiç tahminim yok..
Bakalım 11de açılmazsa gene öğleden sonraya kalır demek ki..

bende parfüm alcam inşeyvahedigeldismile annemin adına alıvercemaklinialirimsmile ay inşallah beceririm benim adıma verdiğim sipariş henüz gelmedikafamçokkarıştı:bbo:

Ben ayın 3ünde vücut losyonu siparişi vermiştim canım kendi adresimden.sen ne vermiştin?

maşşallah ya neler neler kazanmısınız sız ole ayy ben bayadır topıge ugrayamadım ama geldım ben artıkk

50's glams parfüm sipariş vermiştim kokusunu hiç bilmiyorum amabilmiyorumkismile hoşgeldin aşkböcüğüüüa.s.

NURŞENLE KADINA DAıR HERŞEY
link eklemek yasakmı bilmiyorum ama blogu olanlar beni izlemeya alırlarsa blog yarışmalarından haberdar olur arkadaşlar bloglardada cok guzel kampanyalar oluyor blog kampanyalarından bakabılırsınız kampanyalara genelde blogu olanlar ıcın oluyor ..

Son düzenleme:
bende 2sinde ruj siparişi verdim abimin hesabından daha gelen giden yok 5indede kendi hesabımdan ruj sipariş ettim parfüm alcaktım yetişemiom diye vazgeçtim :)

ben pek makyaj yapmadığım için parfümlere sardımbayanssulusmilebayanssulusmile:asigim:

12 de vey a1 de olabilirmi acaba gerçi hep saat başlarında oluyo sanırım.

beklemekten stres oldum karnıma ağrılar girdikaydirigubbakcemile3 en iyisi çıkayım 2 de gelirimohaoldumsmile alamazsakta sağlık olsunnnşakkıdı öpüldünüz kızlarrrrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…