Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlarr burda okumuştum Fıx DETERJANI mail attım gelen cevaba bakın akannehir
merak ediyorum. Sizin başka işiniz
gücünüz yokmu? Bedavacılık çokmu tatlı bende bedavayı severim
anladınızmı. Terbiyesizin biri nette ürünlerimizi yayınlıyor
haydiiiii bedavacılar sıraya giriyor. ışinize bakın lütfen

eyup sabriden tropical fruits setini aldım ama kokusu çoook ağır
ben beğenmedim alacak olanlara duyrulurrr
yalnız şunu da belirtmek istiyorum kremler gerçekten çok güzel,yumuşacık yapıo ellerinizi, ve boyutları gayet büyük

Kızlar banada bugün elseve saç kremi ve şampuan geldii güzele benziyorr :hulya:

Annem valla şüphelendi bunları sen para ödeyerek mi alıon diyo kadın bedavaya geldiğine inanamıyor sempatiksalakcinni

Fix Deterjan'a ben de mail attım, gayet güzel bir cevap geldi kızlar bana :S
''Öncelikle ilginizden dolayı çok teşekkür ederiz, en kısa sürede adresinize 1 adet 20 ml'lik optikli leke çıkarıcı, 1 adet 20 ml'lik sıvı oto şampuanı ve 2 adet 10 ml'lik jel ve krem deterjan gönderimi yapılacaktır.'' diye bir mail geldi, inşallah gönderim yaparlar hihoyyyt

http://www.twazzup.com/
girip adınızı soyadınızı yazın " Siteye nasıl yazdıysanız o şekilde " aratın sonuçlarda adınız soyadınız " mutlulugakpkac " çıkıyorsa tamamdır.

anlamıcak bişe yok ama ben genede yazim
mutluluğa kapak aç facde yayınlıyosunuz sonra bu verdiğim linke grip adınızı soyadınızı yazdığınızda
orda adınız çıkıyosa mutluluğa kapak aç ....diye
kazandınız demektir

cnm ama hak etmissin sende hani
o sayfalarda hep yazdık adam aradı gönderim yapılmıyo adam ağlıcak nerdeyse vs istemeyn diyeeee

büyük bir ihtimalle dalga geçmiş olablir adam

selam cnm onu nası aldın bende alım yardımcı olurmusun yerimseniben
eyüp sabri tuncerin sitesine grip alıyosun cnm parayla tabi
5 milyonluk alış veriş yapınca yanında 3 lü bir hediye paketi yolluyorlar havale veya kredi kartı ödemesi var kapıda ödemee yok

Halbuki müşteri memnuniyeti esastır benim bildiğim, ne olcak sanki minik bir numune paketi gönderseler!alsanaalsanasmile

minik bi numune paketi yollayınca tüm ürünleri bitiyor sanki! alt tarafı ürünlerini denemek için numune istedik yani :1shok:

nası aldın cnm ordan talepmi ettin fisfisfis

eyup sabri tuncerin sitesinden aldım.burdaki arkadaşlardan duymuştum :)
5 liralık alışverişe krem,body losyon ve body splahs'tan oluşan seti hediye ediyorlar.kargo parasıyla birlikte 8.54 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…