canım valla o kısımları okumadım bitek geldi demişsiniz onları görmüştüm şansımı denedim ağzımın payını aldım -tatlicadiarzu-cnm ama hak etmissin sende hani
o sayfalarda hep yazdık adam aradı gönderim yapılmıyo adam ağlıcak nerdeyse vs istemeyn diyeeee
eyüp sabri tuncerin sitesine grip alıyosun cnm parayla tabi
5 milyonluk alış veriş yapınca yanında 3 lü bir hediye paketi yolluyorlar havale veya kredi kartı ödemesi var kapıda ödemee yok
eyüp sabri tuncerin ürün gönderim kargo ücreti hakkında bilgi alabilir miyim
eyup sabri tuncerin sitesinden aldım.burdaki arkadaşlardan duymuştum :)
5 liralık alışverişe krem,body losyon ve body splahs'tan oluşan seti hediye ediyorlar.kargo parasıyla birlikte 8.54 lira
bu arada fix kimya lmtd şirketinden aldığım mesaj:
numunelik ürün paketimiz 17 çeşit ev temizlik ürünleri olup 500gr ve 750 gr lık ambalajlardadır paket ürün bedeli 50 lr olup aşağıda yazılı olan hesaba yatırdığınız takdirde paketiniz kargoya teslim edilecektir,kargo ücreti tarafımızca ödenecektir:)
adı üzerinde güya numune ama 50 lr
selam cnm onu nası aldın bende alım yardımcı olurmusun yerimseniben
(Eyüp sabri tuncer)bu kampanyadan hangi hediye setini önerirsiniz( hafif bir koku olması tercihim genel yorumlarda ağır kokuların olduğu söylenmekte)
numune parayla olmaz... cnm bu numune değilki adam sana açıkca normal satış fiyatını söylemiş dimibu arada fix kimya lmtd şirketinden aldığım mesaj:
numunelik ürün paketimiz 17 çeşit ev temizlik ürünleri olup 500gr ve 750 gr lık ambalajlardadır paket ürün bedeli 50 lr olup aşağıda yazılı olan hesaba yatırdığınız takdirde paketiniz kargoya teslim edilecektir,kargo ücreti tarafımızca ödenecektir:)
adı üzerinde güya numune ama 50 lr
ben aldım hatta ben çok beğendim dün kremlerimi sürdüm sabah hala kokusu geliyodu acayip kalıcı eğer şekerli vanilyalı kokulardan hoşlanmıyossan alma bence :)kıZLAR EYUP SABRIDEN
SWISS CHOCOLATE KOKUSUNU ALDIM INSALLAH GUZELDIR BUNDAN ALAN VARMI
ben dün kullandım beğendim valla önce şampuanı pek beğenmedim temizlemio gibi geldi ama kremi yumuşacık yaptı saçlarım hala süper kokuyooo :)Kızlar banada bugün elseve saç kremi ve şampuan geldii güzele benziyorr :hulya:
canım ben dün kullandım sürerken biraz baydı kokusu ama çok kalıcı çok hoşuma gitti benim yaaa keşke sende beğenseydin :)canım ben onu aldım ama kokusunu bile hissetmek istemiyorumsempatiksalakcinni
bana çok fazla ağır geldi yağımsı bir kokusu var ne bilim bi değişiklmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?