mutluluğa kapak açda facde yayınlamanız gerekiyyor
eğer kaazandıysanız twetrdan arataın çıkar
slm kızlar az once kargo geldı elseveden sampuan ve sac kremı hemde buyuk boyyyyyyyyyyyyyyyy bırı 750ml dıgerı 400
Kızlar dün pırıltılı vücut losyonunu sipariş edebildim sonunda kaydirigubbakcemile3
Şimdiki hedefim parfum ama puanım az benneyaptımki
şimdi 3.hediyem farım geldi geldi rengi çok gzl yeşil :)
ben de yeşil sipariş vermiştim nasıl küçük mü?bu arada fırsat ürünü 300000 oldu mu hiç
yaa kızlar biri bana cvp yazsın bende oynuyorum bu avunun güzellik perisini nasıl sipariş veriliyo balaonları patlatıyorum sanırım 24 elmasım var ama hiç bilmiyorum neler yapıcamı nasıl oynicamı cvp yazarmısınız lütfennn:Saruboceq::Saruboceq:
canım çok sağol peki kaç puan yada mücevherden sonra sipariş verilibiliyo topladıkların 24,000böyle yazıyo bumu benim puanım şimdicnm hediyeler bölümünden sipariş vereceksin fakar stokların açılmasını beklemen lazım
canım çok sağol peki kaç puan yada mücevherden sonra sipariş verilibiliyo topladıkların 24,000böyle yazıyo bumu benim puanım şimdi
canım çok sağol peki kaç puan yada mücevherden sonra sipariş verilibiliyo topladıkların 24,000böyle yazıyo bumu benim puanım şimdi
analdım çok sağolun kızlarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktandaha çok puan toplamalısın.hangi ürünü almak istiyosan ona göre puan toplamalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?