Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
"*"15.03.2010 - 02.05.2010" tarihleri arasında yayınlanacak anketimizi dolduran üyeler arasından seçilecek 10 kişiye, anneleri için özel bir paket hazırlanacaktır.

*Bu paket içinde, sitemizde şu anda promosyonel olarak dağıtılan kozmetik ürünlerden birer adet bulunacaktır.

*02.05.2010 - 04.05.2010 tarihleri arasında; "Anneler Günü" anketini dolduran üyeler arasında çekiliş yapılacak ve çekiliş sonuçları en geç 05.05.2010 tarihine kadar şanslı üyelerimize bildirilecektir."

http://kozmodermo.com/Default.aspx?pageID=3042

ben fırsat ürününü bekliyorum ama normal stokta yakalarsam parfüm alıcam :)
1.200 falan puanım sanırım :)

714.000 deyim.Ungaro almayı istiyorum. alamazsam alırım fırsat ürünü inşallah tabi. yetişebilirsek bakalım

Sevgili Avon Türkiye Facebook Sayfası Üyelerimiz ve Avon Güzellik Perisi Oyunu Katılımcılarımız, HAFTANIN FIRSAT ÜRÜNÜ sistemsel yoğunluğu azaltmak ve tüm katılımcılara eşit haklar sağlamak amacıyla bu hafta içinde herhangi bir gün sizlere özel olarak hediyelerimiz arasına katılacaktır. ıLGıNıZE TEŞEKKÜRLER,

diye bişey okudum bi sitede

bende onu umuyorum. aklımdan o geçti. belki ondan yoğundur. inşallah ürünler açılmamıştır. yoksa bugün de kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…