bana da geldı bende hangısın sececegımı bılmedıgım ıcıın burda tropikal meyve kokusunu dıe okumustum o aklımda kalmıs onu secmıstım ..bıraz agır hakkatten oda parfumu guzel oluryoeyup sabriden tropical fruits setini aldım ama kokusu çoook ağır
ben beğenmedim alacak olanlara duyrulurrr
yalnız şunu da belirtmek istiyorum kremler gerçekten çok güzel,yumuşacık yapıo ellerinizi, ve boyutları gayet büyük
bana da geldı bende hangısın sececegımı bılmedıgım ıcıın burda tropikal meyve kokusunu dıe okumustum o aklımda kalmıs onu secmıstım ..bıraz agır hakkatten oda parfumu guzel oluryoustunuze sıkıncada bıraz gectıkten sonra koku hafıfleyınce gusel oluyor bence..yalnız parfumunde kremlerınde ıcınde alkol varmıs:S ben annem ıcınde sıpars verdım ona baska koku secmıstım kardesım ahududu gıbı kokuyor dedı gıdınce koklıcam onu begenırsem onu alırım anneme benmkını verrım
kredı karıyla canım...valla bnm abım sagolsunkızlar kapıda ödeme yapabiliyor muyuz? yoksa kredi kartı ile mi? bilmiyorumkismile
yenılendımı sayfa kızlar bugun
tuh ben burdaydım ama bakmamısımyenilendi.................................
kredı karıyla canım...valla bnm abım sagolsunesmınde var kred kartı ama o vermedı :1no2:abımden aldım:kedi:kargo ucretınıde alıyorlar karttan sana dusen sadece kapına gelen kargodan hedyenı almak :jeyyar:
kredı karıyla canım...valla bnm abım sagolsunesmınde var kred kartı ama o vermedı :1no2:abımden aldım:kedi:kargo ucretınıde alıyorlar karttan sana dusen sadece kapına gelen kargodan hedyenı almak :jeyyar:
bıraz once de vucut losyonum geldı ,onu da cok begendım.bır haftayı gecmıstı sıparıs vermıs olalı :)
sırada pale gol far gelecek
Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Really Rosy gelecek
en sonda bugun kazandıgım ,ungora gelecek..
toplamda 5 hedıye kazandım .
yarın da tekrar denıcem ,bır arkadasım kahverengı kalemı cok begendı kazanırsam ona verıcem zemuszemus
ya ben burda yazılanları okuyayım dedım15 dk önce yenilendi canım boshayallersmile
kızlar Eyüp Sabri Tuncer'in kargo parası ne kadar acaba?? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?