Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bana da geldı bende hangısın sececegımı bılmedıgım ıcıın burda tropikal meyve kokusunu dıe okumustum o aklımda kalmıs onu secmıstım ..bıraz agır hakkatten oda parfumu guzel oluryo ustunuze sıkıncada bıraz gectıkten sonra koku hafıfleyınce gusel oluyor bence..yalnız parfumunde kremlerınde ıcınde alkol varmıs:S ben annem ıcınde sıpars verdım ona baska koku secmıstım kardesım ahududu gıbı kokuyor dedıgıdınce koklıcam onu begenırsem onu alırım anneme benmkını verrım

kızlar kapıda ödeme yapabiliyor muyuz? yoksa kredi kartı ile mi? bilmiyorumkismile

kızlar kapıda ödeme yapabiliyor muyuz? yoksa kredi kartı ile mi? bilmiyorumkismile
kredı karıyla canım...valla bnm abım sagolsun esmınde var kred kartı ama o vermedı :1no2:abımden aldım:kedi:kargo ucretınıde alıyorlar karttan sana dusen sadece kapına gelen kargodan hedyenı almak :jeyyar:

selam kızlar.bu hafta far sipariş ettim.
rujdan umudumu kestim artık zaten.gelmicek galiba

sırada pale gol far, vucut losyonum gelecek

toplamda 5 hedıye kazandım .

yarın da tekrar denıcem ,bır arkadasım kahverengı kalemı cok begendı kazanırsam ona verıcem zemuszemus

Son düzenleme:
kredı karıyla canım...valla bnm abım sagolsun esmınde var kred kartı ama o vermedı :1no2:abımden aldım:kedi:kargo ucretınıde alıyorlar karttan sana dusen sadece kapına gelen kargodan hedyenı almak :jeyyar:

teşekkürler :) ilk defa internetten alışveriş yapacağım da doğrusu endişeliyim biraz, birşey olmaz inşallah a.s

ürün + kargo ücreti toplamda ne kadar tutuyor peki? bilmiyorumkismile

tebrik ederiim canım ungaroyu kaçırdım ben 3 tane vardı gitti neyse kısmet değilmiş fırsat ürünü ne acaba :)

ben de sansa denedım ,gecen sefer tashayı deneyıp alamamıstım ,kısmet demek kı

benım bı sıparısımı ayın 11ınde vermıstım 18.de mı verebılıyor muyum bu sefer kını ..

bır hafta ne zaman doluyor yoksa 19.da mı vermelıyım.

ben ilk siparişimi 9 unda vermiştim aradım yurtiçi kargoyu ama adıma ait kargo olmadığını söylediler.ne yapıcam şimdi ben yaaa :sinifsinif:senağlama

kızlar elseve bir daha şampuan ve saç kremi gönderdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sadece kendi adıma katılmıştım oysa zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…