Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar biri bana burda neler olduğunu anlatsınbilmiyorumkismile ya nereye giriosunuz ne oynuyosunuz ve nası beleşe ürün geliooo merak ettim lütfen cevapboshayallersmile o kadar baktım anlyamadım olayı yaaa

kızlar biri bana burda neler olduğunu anlatsınbilmiyorumkismile ya nereye giriosunuz ne oynuyosunuz ve nası beleşe ürün geliooo merak ettim lütfen cevapboshayallersmile o kadar baktım anlyamadım olayı yaaa

facebook varya orda hesabını açıyorsun,arama bölümüne güzellik perisi yazıyorsun karşına avonun güzellik perisi çıkıyo
sonra o güzellik perisini tıklıyorsun sayfası açılıyo sayfanın profil resmnin altında uygulamaya git yazıyo oraya basıyorsun peri oyunu açılıyor
balonları her bölümde aşağıdaki hedefte yazan sayı kadar patlatıyorsun içinde mücevher olan balon patlatırsan puan kazanıyorsun
sonra hergün saat 11 ile 15 arası bi saatte hediyeler yazan bölümdeki stoklar yenileniyor yetişebilirsen eğer ürün sipariş et yazıyo puanın kadar olan ürünü sipariş ediyorsun ve evine o ürün teslim ediliyo a.s

Kızlarr fırsat ürününe koşunnnnn

Avon True Color Dörtlü Göz Farı - Purple Hazes
Günlük Kalan Adet: 271
Göz farı paletinin birbiri ile uyumlu, sezon makyaj trendlerini yansıtan 4 farklı tonu ile gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarın!

750.000 mücevher istiyor

kızlar eyüp sabri tuncerden paketim geldi az önce.süper şeyler ya.8,54 tl ye bissürü şey alınabiliyormuş demekki :)

paketin içinde el ve vücut kremi,body splash,vücut losyonu ve 5 tl ye aldığım parfümlü antibakteriyel el jeli var.ben pure love olanını seçmiştim ve kokusu çok hoşuma gitti.

Kızlar avon siparişim beklemede yazıyor puanım düşmedi sizindemi öle yazıor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…