el temizleme jeli küçük 50 ml
body splash 236 ml
body losyon 236 ml
el ve vücut kremi 205 gr.
el temizleme jeli hariç diğerleri olması gereken boyutlarda.yani gayet iyi.ben tavsiye ediyorum.kaydirigubbakcemile2
çiçek kokusu istiyorsan söylediğin çiçek kokusudur muhtemelen.e valla artıkın sen biliyin :)
eyup sabri tuncere mail mi atıyonuz bana numune yollayın die :))) allaaa ne dionuz ben de atiiim mail
bende aldım o kadr bekledik far koydular geçen hafta ne güzel erkek parfümü vardı kaçırmıştımkızlar fırsat ürünü açıldı 4 lü far 750.000 puan, ben aldım :)
yok cnm o dediğini yapmazlarda baya gülerler akannehirdenizcek küfretmezler dimi kuşum rezil olmayak sonraaaklinialirimsmile
10 tl yı bulmuyor kdv sı flan var bıdeürün + kargo ücreti toplamda ne kadar tutuyor peki? bilmiyorumkismile
Eyüp Sabri Tuncer'in kampanyası 25 Mart'a kadar uzatılmış! Yarın sipariş vereceğim, kaç günde geliyor acaba ürün? :sm_confused:
bende temızleme jelı yok neden bazılarında var da bazılarında yok...:bbo:el temizleme jeli küçük 50 ml
body splash 236 ml
body losyon 236 ml
el ve vücut kremi 205 gr.
el temizleme jeli hariç diğerleri olması gereken boyutlarda.yani gayet iyi.ben tavsiye ediyorum.kaydirigubbakcemile2
tebrıkler vallakizlar nerde yapmistim hatirlamiyorum ama dermologica ile ilgili bir anket doldurmustum ben, iste onda ilk 50 kisi arasina girmisim; bugun beni telefonla arayip haber verdiler,cilt bakim egitimine katilmaya hak kazanmisim:)
ayrica cilt analizi de yapilip, cildime uygun urunlerden bir paket verilecekmis:)
Haftaya Sali gidiyorum egitime:)
cok sevindim ben, dermologicayi da merak ediyordum bugunlerde, tam denk geldi.
sizce dermologica nasil cilt bakim urunlerinde?
bende temızleme jelı yok neden bazılarında var da bazılarında yok...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?