Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
el temizleme jeli küçük 50 ml
body splash 236 ml
body losyon 236 ml
el ve vücut kremi 205 gr.

el temizleme jeli hariç diğerleri olması gereken boyutlarda.yani gayet iyi.ben tavsiye ediyorum.kaydirigubbakcemile2

hediye için hangisini seçsem diye ona bakıyordum bende....
senin seçtiğinden yokmuş senağlama bende onu beğenmiştim...

çiçek kokusu olsun istiyordum ama dediğin de olabilir varmış birde spring shower var o nasılki acaba bilmiyorumkismile

eyup sabri tuncere mail mi atıyonuz bana numune yollayın die :))) allaaa ne dionuz ben de atiiim mail

Eyüp Sabri Tuncer'in kampanyası 25 Mart'a kadar uzatılmış! Yarın sipariş vereceğim, kaç günde geliyor acaba ürün? :sm_confused:

kizlar nerde yapmistim hatirlamiyorum ama dermologica ile ilgili bir anket doldurmustum ben, iste onda ilk 50 kisi arasina girmisim; bugun beni telefonla arayip haber verdiler,cilt bakim egitimine katilmaya hak kazanmisim:)
ayrica cilt analizi de yapilip, cildime uygun urunlerden bir paket verilecekmis:)
Haftaya Sali gidiyorum egitime:)
cok sevindim ben, dermologicayi da merak ediyordum bugunlerde, tam denk geldi.
sizce dermologica nasil cilt bakim urunlerinde?

Kızlar eyüp sabri tuncerden bende almıştım.2 gün önce geldi.ben hediye seti olarak pure love seçmiştim.mükemmel yaa....tavsiye ederim alıcaklara

el temizleme jeli küçük 50 ml
body splash 236 ml
body losyon 236 ml
el ve vücut kremi 205 gr.

el temizleme jeli hariç diğerleri olması gereken boyutlarda.yani gayet iyi.ben tavsiye ediyorum.kaydirigubbakcemile2
bende temızleme jelı yok neden bazılarında var da bazılarında yok...:bbo:

tebrıkler valla çok sanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…