- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
öle yapıcam artıkvalla canım arayıp konuş istersen sipairş numaran var elinde
ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ARADIM ŞİMDİ BÜTÜN BİLGİLERİ ALDIM İÇİM RAHATLADI VALLA.DÜN VERİLMİŞ KARGOYA.YARIN OLMAZSA PAZARTESİ GELİRMİŞ.AYY ÇOK SEVİNDİM VALLAHİ YAA zemuszemus
TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜRLERR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol tatlım çok kargo parası vermişsin hemde 6 ay önce mesafeyle alakalı sanırımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktantatlım bana rosenseden numune geleli nerdeyse 6 ay oldu,o zamanlar 26 tane filan krem gönderiyorlardı,parfüm yoktu yani,benim kargo 8.5 tutmuştu sanırım mesafeyle alakalı yani,çok tutmuştu ama merakımdan iade etmemiştim,bayanssulusmile
bende akşam siparişimi verdim kartla aldım hemen mail geldi havaleyle çok uğraşırım diye şimcik bekliyorum gelmesinikaydirigubbakcemileevet tatlım havale ile aldım(tavsiye etmem tabi:) mail falan gelmedi merak ettim işte:hulya:
Hımm bana mail göndermedilerrr henüzbilmiyorumkismile Ne kadar sürede yanıt verirler acaba :bbo:yeşil canım evet bende öyle isteimiştim kargo parası bana ait oalrak geldi
ama kabul edip etmediklerini maille cevaplıyorlar canısımm
Tatlım bende SLKY TOUCH söyledim ama kokusunun nasıl olduğunu bilmiyorum geldiği zaman görücembayanssulusmilebirde bana bir cvp veren olsa:bbo:
ya kızlar eyup sabri tuncere dün ödeme yaptım ama hiç mail falan gelmedibilmiyorumkismile ödeme yaptıktan sonra mail gelmıo mu yaniakannehir
bende akşam siparişimi verdim kartla aldım hemen mail geldi havaleyle çok uğraşırım diye şimcik bekliyorum gelmesinikaydirigubbakcemile
kızlar avon hediyeleri güncellenmedi dimi daha???
evet canım hemen geldi dediğim gibi kartla yaptım ben:uhm:ne yani ödemeyi yaptıktan sonra hemen mail geldi mi?bana sadece sipariş verdikten sonra gelmiştibilmiyorumkismile
yeşil canım gün içerisindem mesaj geliyor aslında bugün içinde kesinlikle cevap verirler gönderip göndermiyeceklerini boshayallersmile
Ayy inşallahh cevap verirler canım yaaa bilmiyorumkismile
yeşil canım ama istanbulda yaşıyon
gönderirlermiki şubesi olan illere göndrim yapmıyorlar bilmiyorumkismile
slm kızlarrrrrrŞeniz sizce güzellik perisi bugün kaçta günceller stoklarıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
hmm o zaman yakında bana da gelir :)) saol canım :) ixora numune gönderiyor mu acaba hala ?cevap vermediler canım bu hafta içi mail attım ne gün bilmiom bugün göndermişler :)
2.00 ve 2.30 arası tetikte bekle canım aklinialirimsmile
Merhabalar ben geldim gene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?