Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canım ne demek yardımcı olduysam benimde içim ferahlamıştı aradıkda sonra kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan güzel günlerde kullan ürünlerini opuyorumnanaktan Şeniz

sağol tatlım çok kargo parası vermişsin hemde 6 ay önce mesafeyle alakalı sanırımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet tatlım havale ile aldım(tavsiye etmem tabi:) mail falan gelmedi merak ettim işte:hulya:
bende akşam siparişimi verdim kartla aldım hemen mail geldi havaleyle çok uğraşırım diye şimcik bekliyorum gelmesinikaydirigubbakcemile

yeşil canım evet bende öyle isteimiştim kargo parası bana ait oalrak geldi
ama kabul edip etmediklerini maille cevaplıyorlar canısımm
Hımm bana mail göndermedilerrr henüzbilmiyorumkismile Ne kadar sürede yanıt verirler acaba :bbo:
birde bana bir cvp veren olsa:bbo:
Tatlım bende SLKY TOUCH söyledim ama kokusunun nasıl olduğunu bilmiyorum geldiği zaman görücembayanssulusmile
ya kızlar eyup sabri tuncere dün ödeme yaptım ama hiç mail falan gelmedibilmiyorumkismile ödeme yaptıktan sonra mail gelmıo mu yaniakannehir

Normalde gelmesi lazım banada gelmedi canım sanırım sistemsel yoğunluktanmışyerimseniben Telefon ile arayıp bilgi aldım bende istersen 0212 469 80 80 bu numaradan arayıp siparişinle ilgili bilgi alabilirsinopuyorumnanaktan

bende akşam siparişimi verdim kartla aldım hemen mail geldi havaleyle çok uğraşırım diye şimcik bekliyorum gelmesinikaydirigubbakcemile

ne yani ödemeyi yaptıktan sonra hemen mail geldi mi?bana sadece sipariş verdikten sonra gelmiştibilmiyorumkismile

yeşil canım gün içerisindem mesaj geliyor aslında bugün içinde kesinlikle cevap verirler gönderip göndermiyeceklerini boshayallersmile

slm kızlarrrrrrŞeniz sizce güzellik perisi bugün kaçta günceller stoklarıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…