Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nasıl beceriyorsun bizede öğret birer tanede biz alalım bilmiyorumkismile1 haftadır uğraşıyorum hiç bir şey alamadımmafoldumben

İstanbulda şubeleri yokmudur kiii akannehir

şöyle canım istabulda rosensenin şubesi var ve sana ürünlerimizi denemek istiyorsanız şubemize bekliyoruz diye mail yollarlar canım numune gönderimini bayiliği olmayan illere gönderiyorlar diye biliyorum ama inşallah gelir yine

valla parfüm için ayrı bir beceri lazım o bende yok bir haftadır alamadım bugün ne çıkarsa alcıam

ben 50's glam sipariş etmiştim geldi kokusu hoş:asigim: wish of love yolda bi türlü gelemedifisfisfisakannehir wish of happiness te gelsin bi daha parfüm alan böle olsun:bbo::bbo:

maşallahın var valla esrant :)))) ben bi parfüm alamadım ya
3 ruj+1 oje :)

Ben de alamadım ki parfüm,daha doğrusu denemedim bile:)
Şansım çok az parfümde,ben de başka şeyler alıyorum:)

nasıl beceriyorsun bizede öğret birer tanede biz alalım bilmiyorumkismile1 haftadır uğraşıyorum hiç bir şey alamadımmafoldumben

İşte böyle heyecanla bekliyorum başında:)
Bir de adresimi kopyala yapıştır yapıyorum.
Onun dışında bir şey yok,yazarken elim ayağım titriyor hatta:)

esrant aşmışşşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben bugün wish of happiness ve kalem sipariş etcem inşzemuszemus

Aşmadım da farklı adreslerden oynayıp,çok tercih edilmeyen şeyler alınca oluyor:)

Bugün ne alacaksınız kızlar?
Ben karar veremedim.
Parfüm zaten almayacağım,krem dışında diğerlerini aldım.Kremler de işime yaramaz almayayım boşuna.
Acaba bir vücut losyonu daha mı alsam,gerçi 2 tane var ama

ben 50's glam sipariş etmiştim geldi kokusu hoş:asigim: wish of love yolda bi türlü gelemedifisfisfisakannehir wish of happiness te gelsin bi daha parfüm alan böle olsun:bbo::bbo:

waayyy süper yaaaa ben deniom olmuo bi türlü ya o kadar puan yaptım bi parfüm alayım bare :)

kızlar güzellik perisi sayfa nerden yanileniyor hediyelerdenmi:uhm:

bende 3-4 gündür deniyorum alamadım bişeyyy akannehir
bugun kaçta yenılenır acaba .? dün kaçta yenilendi bilmiyorumkismile

Kızlar yenilendi ve 3 dk içinde hepsii bittiiiakannehir
Arkadaşım için Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Charged Cherry aldımmm zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…