Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya gene parfüm alamadım 5 tane vardı 50s glam deneyim dedim onuda alamadım hepsi bitmiş ben doldurana kadar off bende mor oje aldım parfüm bekliceğime ne çıakrsa alcam bundan sonra

ya ben neden göremedim sayfam açıktı yaaasenağlamasenağlama

selam kızlar güzellik perisini açtım bende hemen bitmiş püü alsanaalsanasmile
bi de bişey sorucam qspa'dan numune isteyenlein kaç günde geldi?

bi de dün deracine'e mail attım hemen sabah cevap yazmışlar aynen şu şekilde :

"Merhaba Sayın XXXX; (bu soyadım oluyor)

Öncelikle Deracine’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bizlerle iletişim bilgilerinizi (adres) eksiksiz paylaştığınız takdirde gönderim sağlayabiliriz.

Sağlıklı Mutlu Günler."

ben de adresimi mail attım bakalım neler gelecek? araya haftasonu girer de göndermezlerse p.tesi'den sonra gelir herhalde dimi?

ya kızlarr nolur banada deyin ben sayfanın yenilendiğini nerden görücem sayfayı açtım hediyeleri tıkladım ama hep aynı yazı günlük stok tükendi biri anlatsın nolurrrrrrrrrrr

Varya hiç bilmediğim bir parfüme saldırdım hafta başından beri bekliyorum.Yeter ki bir parfüm alayım da kurtulayım.Tasha mı ne onu almaya çalıştım yani saldırım sempatiksalakcinniama siparişini veremedim.Haftasonu yine açılıyor mu stoklar??

Kızlar bu arada Avon 2010 yüz güzelini seçiyormuş.
Sevgili Avon Türkiye Facebook Sayfası Üyelerimiz, "AVON YÜZ GÜZELİ 2010" Yarışması'na ilişkin detayları Türk Kadınları'nın en çok tercih ettiği dergilerden biri olan COSMOPOLİTAN Dergisi'nin Nisan Sayısı'nda bulabilirsiniz. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. demişler...

yine parfüm alamadım yaa saniyede bitti hepsi.sanki 1 er tane varmıs gibi.tam yenilendigi an 5 yazarken bastım hatta summer white alamdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…