Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yine parfüm alamadım yaa saniyede bitti hepsi.sanki 1 er tane varmıs gibi.tam yenilendigi an 5 yazarken bastım hatta summer white alamdım.

canım böyle düşünen tek sen değilsn sayfasında da konuşuolar hatta bende 5 taneydi doldurdum alamadım hepsi bitmişti bile parfümleri azalttılar heralde

8 biraz gıcık ama aslında kolay canım yerimseniben ben 9 dan sonrasına geçemedim aslında 9'a gelince oyunu başa alıyorum uğraşsam geçerimde uğraşmıyorum sempatiksalakcinni

artık bende uğraşmıcam zaten yafffkafamçokkarıştı 70.000 oldum daha çooook oynamam lazım galiba-tatlicadiarzu-

Kızlar bende wish of love alayım dedim ama alamadım.oje aldım napayım artık.

bende alamadım kızlar ya yetişemedim bilgileri doldurdum olmadı
bu parfüm almak ne zor artık yarında alamazsam uğraşmicamm
alsanaalsanasmile

Ben peri oyununu tamamen bitirebiliyorum en sonunda kalp çıkıyor ve daha fazla puan veriyor..

Ben peri oyununu tamamen bitirebiliyorum en sonunda kalp çıkıyor ve daha fazla puan veriyor..

cnm o kalpi geçtikten sonra dikkat et ordaki puanları vermiyo hiç kimsede tabi sana veriyosa bilemem

bende balance krem aldım bugün
dünde summer aldım
4 lü farda aldım fırsat ürününden
brezil edt 2 tane
make me wonder edt
bide el kremi
15 inde verdiğim siapriş 50 glams geldi bugün
çok hızlı bu avon yaboshayallersmile
6 ay daha parfüm almam sanırım kaydirigubbakcemile3

hayatım nasıl bu kadar fazla puan topluyorsun şaşıyorum valla ben daha 37.000'deyim mafoldumben

hayatım nasıl bu kadar fazla puan topluyorsun şaşıyorum valla ben daha 37.000'deyim mafoldumben

tatılım ben oyunu ilk başladığı günden beri oynuyorum
ürünleri alsamda oynuyorum yükseltiyorum puanları
ki oyun bana göre artık çok kolay tırıktırık geçiyorum hepsini valla
elim alıştı artık çokzemuszemus

benim daha 40 fırın ekmek yemem lazım anlaşılan :gitme:

ben de bu pazartesi duydum ilk defa oyunu 60.000'i geçtim daha hiç bir ürüne puan yetmiyor malesef tabi şimdilik yükseltmeye devamm

slm kızlar. hediye alanlar güle güle kullansınlar :)
bugün kaçta yenilendi ??okuldaydım bn

merhaba kızlar.
bugün 2 de yenilendi cnm.
bende tam umudumu kesmişken rujum geldi.fushia fun.çok beğendim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…