Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

veremedin cnm çünkü puanın hemen düşüyo sipariş verince

Canım tam o anda siparişler bitmiş oluyor,bu nedenle puan düşmüyor yani senin siparişin sayılmıyor.Saniyelik yani bu işler.

ben de de onaylıyormusunuz diye çıktı işte ona oyalanırken alamadım puanım hemen düşmedi sanırım alamadım.

cnm anasayfanda ürünün resmi gözüküor ve puanın düşmüsse almıssındır

bende ılk defa sıparıs verebıldım koyu kahve renk olan rujdan sıparıs verdım aslında fushıa fun ıstıyodum bıttı alttaydı sansa dedım doldurdum sıparısım eklendı 2 tanede elıf arkadasımın sıparısıyle parfum aldım tasha ve summer whıte yarında parfume zorlucam bakalım bıde arkadaslar carte dor uye oldum arkadaslarımı davet ettım uygulamaya davet etmenız gerek dıyo anlayamadım bı zahmet ayrıntılı anlatırsanız sevınırım...

arkadaşlar cevablarınız için çok teşekkür ederim peki sadece günde 1 keremi açılıyor 14 00 da başka açılırmı bide hediyeler bölümü açıkmı bekliyorsunuz yoksa alacagınız ürünü mü açıp bekliyorsunuz ben ikide bir hediyeler bölümüne basıp duruyorum sonra alacagım ürünü seçiyorum tabi yazana kadar bitiyor bide adresi kopyala yapıştır yapmıştım oysa :sinifsinif:

bu soruların cevabı bana da lazım..

canlar avon siparişleri kaç günde geliyor bi de takip edebileceğimiz bi yer varmı yoksa sadece beklicez mi

680.000 lik urun ıcın 680.000 puanının olması gerekıyor urunlerın uzerınde alabılmen ıcın gereken puanlar zaten yazıyor sayfayı yenılemek ıcın almak ıstedıgınız urunun sayfasında ve uzerınde durun sureklı f5 yapın sayfa yenılenıyor...

hediyeler bölümünde bekliyorum günde bir kere açılıyor bu sıralar saat 2ye taktı hep 2de açılıyor kopyala yapıştır yapıyorum ama genede geç kalıyorum parfüm alamadım hiç

çok teşekkürler arkadaşlar bakalım yarına kısmet artık ozaman inşallah alabiliriz hepimiz kaydirigubbakcemile5

eyüp sabri tuncerden geldi paketim.
BODY SPLASH - PAPAYA aldım.4 gün önce sipariş etmiştim hızlı geldi.
kokusu fena değil ama keşke cikolata alsaydım dedim.
birde içeriğinde alkol var bende hamile olduğumdan kullanmam sakıncalı olabilir heralde.
doğumdan sonra kullanırım bende.

ya arkadaşlar ben sitede çok sorun yaşıyorum msj gönderiyorum görünmüyor son 5 6 sayfa görünmüyor sizde yaşıyormusunuz bu sorunları yoksa benim üyeliktemi bi sorun var yawww CADIARZU

ya arkadaşlar ben sitede çok sorun yaşıyorum msj gönderiyorum görünmüyor son 5 6 sayfa görünmüyor sizde yaşıyormusunuz bu sorunları yoksa benim üyeliktemi bi sorun var yawww CADIARZU

hayır tatlım 2 - 3 gündür site içerisinde bi sıkıntı var zaten.zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…