güle güle kullan cnm hiç yoktan iidir :)
ya avonda şimdiye kadar ürün sipariş verebilen arkadaşlara bi sorum var ben sipariş verdim onaylıyormusunuz bilgileriniz kaydedilecek dedi eveti tıkladım ama sonra hemen puanıma baktım düşmemiş niye ozaman onaylıyormusunuz diye sordu verdim mi veremdim mi ben ya lütfen bişi yazın mafoldumben
ya avonda şimdiye kadar ürün sipariş verebilen arkadaşlara bi sorum var ben sipariş verdim onaylıyormusunuz bilgileriniz kaydedilecek dedi eveti tıkladım ama sonra hemen puanıma baktım düşmemiş niye ozaman onaylıyormusunuz diye sordu verdim mi veremdim mi ben ya lütfen bişi yazın mafoldumben
Hayır canım kargoyu da onlar ödüyorlar.
teşekkür ederim tatlımm a.s.
bu soruların cevabı bana da lazım..arkadaşlar cevablarınız için çok teşekkür ederim peki sadece günde 1 keremi açılıyor 14 00 da başka açılırmı bide hediyeler bölümü açıkmı bekliyorsunuz yoksa alacagınız ürünü mü açıp bekliyorsunuz ben ikide bir hediyeler bölümüne basıp duruyorum sonra alacagım ürünü seçiyorum tabi yazana kadar bitiyor bide adresi kopyala yapıştır yapmıştım oysa :sinifsinif:
ya arkadaşlar ben sitede çok sorun yaşıyorum msj gönderiyorum görünmüyor son 5 6 sayfa görünmüyor sizde yaşıyormusunuz bu sorunları yoksa benim üyeliktemi bi sorun var yawww CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?