Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
süper olan ne anlayamadım puanım 690 000 lerde olmasına ragmen 680 lik ürünü almak ısteyınce puanınız yeterlı diil dedi bend edoğal olarak sordum neresi süper bunun ???
evet valla bu soruyu sormakta haklısın.arada bi böle oluo peri şaşırıo

uff ayda yılda bı yakaladım stokları ondada böle oldu şanssızlık yarına artık inş :çok üzgünüm:

bugun yakaladım ama stoklara 5 tane urun koydular hepsı ıcın 5 tane kıme yeterse hemen bıtmesı normal tabii kaydirigubbakcemile3

2 gündür evdeyim ve tam saatinde denk geliyorum sipariş ver diyorum yazıyorum bilgileri ama nasıl bir hızsa diğerlerindeki alamadım 2 gündede =(

öncelikle güle güle kullan canım :)
bende fushia fun var ama kırmızı almak istiyorum sence hangisi güzel kırmızı? birde divine wine ın rengi nasıl acaba ?

biraz geç oldu ama fushia fun açık renkli olduğum için bana yakışmadı.ablam esmer ona verdim ve onda çok güzel durdr.divine wine güzeldir diye düşünüyorum daha gelmedi

kızlar bende bugün kk daki hatunların övgülerine dayanamayarak güzellik perisinden vücut losyonu sipariş ettim:lepi:

avon ganimetlerim;

50's glam parfüm
wish of love parfüm
wish of happiness (yolda)
mavi göz kalemi
vücut losyonu(yolda)

oynamayı bıraktım kalan puanlarımla el kremi ve gri kalem alcam inş:asigim::asigim:

süper olan ne anlayamadım puanım 690 000 lerde olmasına ragmen 680 lik ürünü almak ısteyınce puanınız yeterlı diil dedi bend edoğal olarak sordum neresi süper bunun ???
başından daha açıklayıcı yazsaydın bende gülmemiş olurdumkaydirigubbakcemile3

ayrıca otomatik form indirmeden almanız pek mümkün değil arkilerrrr parfümleri; boşa uğraşmayın derimm

son iki haftada elimle yazdımda parfüm aldım diyen kuşları beslesin bence
bütün site ve formlarda bu formu kullanıyolar siz hala alamıyorum ne çabuk bitiyo ürün yok koymuyolar diyosunuz parfüm için elle uğraşmayın otomatik form indirin benden deemmeesiiiii

otomatik form CADIARZU:lepi:

çok söyledim sizlere yardım için... yazdım buraya ama anlayana tabi canım aynı sorular aynı cevaplar bir adım ileri gitmiyo
yarın yazarsın 40 defa sorarlar gene one diye nasıl olcak diye -tatlicadiarzu-

haklısın canım çok haklısın
sen üstüne düşeni yapıp söylüyosun saol ama bizler işte :tomato:

Otomatik form nedir walla bende bilmiyorum takip ediyorum ama okumadım hiç yazarmısın canım?

cnlrm---- roboform----yazınca çıkıyo orası sizi yönlendiriyo zaten
indirin programı bilgisayarınıza siparişler geldiğinde yukarı tıklayın formunuz dolsunn
açıklamaları okuyun orası sizi yönlendiriyo zaten
ben herkes yararlansın diye yazdım ama bulamıyorum silinmiş sanki bu sayfadaki yazıların çoğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…