- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
evet valla bu soruyu sormakta haklısın.arada bi böle oluo peri şaşırıosüper olan ne anlayamadım puanım 690 000 lerde olmasına ragmen 680 lik ürünü almak ısteyınce puanınız yeterlı diil dedi bend edoğal olarak sordum neresi süper bunun ???
oke ama puanım 690 000 küsür olmasına ragmen bugun stoklar acıldıgında urunu almak ıstedıgımde puanınız yeterlı dııl dedı
uff ayda yılda bı yakaladım stokları ondada böle oldu şanssızlık yarına artık inş :çok üzgünüm:
kızlar oradan alan varmı bişi
2 gündür evdeyim ve tam saatinde denk geliyorum sipariş ver diyorum yazıyorum bilgileri ama nasıl bir hızsa diğerlerindeki alamadım 2 gündede =(
öncelikle güle güle kullan canım :)
bende fushia fun var ama kırmızı almak istiyorum sence hangisi güzel kırmızı? birde divine wine ın rengi nasıl acaba ?
200 sanırımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikızlar haftanın ürünü kaç stok oluyo genelde?
başından daha açıklayıcı yazsaydın bende gülmemiş olurdumkaydirigubbakcemile3süper olan ne anlayamadım puanım 690 000 lerde olmasına ragmen 680 lik ürünü almak ısteyınce puanınız yeterlı diil dedi bend edoğal olarak sordum neresi süper bunun ???
son iki haftada elimle yazdımda parfüm aldım diyen kuşları beslesin bence
bütün site ve formlarda bu formu kullanıyolar siz hala alamıyorum ne çabuk bitiyo ürün yok koymuyolar diyosunuz parfüm için elle uğraşmayın otomatik form indirin benden deemmeesiiiii
otomatik form CADIARZU:lepi:
çok söyledim sizlere yardım için... yazdım buraya ama anlayana tabi canım aynı sorular aynı cevaplar bir adım ileri gitmiyo
yarın yazarsın 40 defa sorarlar gene one diye nasıl olcak diye -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?