neden tatlım atmadın mı hiç mail falan?
Gönderdimde ses soluk yok canım :icecream:
Öleyse göndermeselerde olur canım aklinialirimsmilezaten qspa nın ürünlerini beğenmedim en azından saç kremi iyi olabilirdi=))
arkadaşlar belki çok sorulmuştur ama internetimde bi sorun olduğundan geri sayfalara dönerken zorlanıyorum fırsat ürünü her hafta çıkıyo mu bi de belirli bi günü saati var mı puanı kaç oluyo mesela? çok oldum ama :kedi:
arkadaşlar belki çok sorulmuştur ama internetimde bi sorun olduğundan geri sayfalara dönerken zorlanıyorum fırsat ürünü her hafta çıkıyo mu bi de belirli bi günü saati var mı puanı kaç oluyo mesela? çok oldum ama :kedi:
510 ve 520. sayfalarda bilgi vardı canım o sayfalara bakkolumunekankayizsmilekızlar günaydın bu eyüp sabri tuncerin kampanyası hakkında bilgisi olan varmı? gün bitmeden almak istiyorum
haftada bir çıkıyor canım belirli günü saati yok her an konulabilir puanı azda olabilir çokta bekleyip görmek lazım :)
belirli bi günü yok tatlım.kafsasına göre periye bağlı o iş
teşekkürler arkadaşlar 1,2 gün sonra çıksa da puanım yetse bari onu alsam şu otomatik formu da beceremiyom:)
çarşamba veya perşembe çıkar diye düşünüyorum canım :) öle oluo genelde :)
canım nasıl öğrendin ben yapamadım bu otomatikformu azcık anlatabilirmisinbilmiyorumkismileOtomatik formu öğrendiğim iyi olduu denizcek sağol canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?