- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
bu arada numelerim geldi qspa danzemuszemus
canım hediyelr bölümünü açıp sürekli f5 le sayfayı yeniliyorsun,sonra yenilenince sipariş et deyip form doldurup kabul ediyorsun,eğer siparişin onaylanırsa anında puanın düşüyor ve aldığın hediye güzellik perisi anasayfanda görünüyor,ayrıca hediyeler günde 1 kere yenileniyor,alamıyorsanda haftanın ürününe puanın yeterse onda stok sayısı 200 filan ondan albilirsin,tabi puanın yeterse,
güle güle kullan neler geldi peki.
iletişim kısmından mı istiyoruz numune.
2 losyon
2 oje ( viva pink ve midnight plum)
5 ruj ( pink pop,really rose, divine wine, charged cherry, fushia fun)
1 gri göz kalemi aldım şimdiye kadar alkisalkisalkis:teytey::dance::lepi::sm_cool:
6 tüp numune geldi.saç kremi, peeling,şampuan,bebe şampuanı falan..kokukarıda güzelevet canım iletişim bölümünden yazıosun.
bu süperdiiiarkadaşlar 680.000 lik ürün için nekadar puanınız olması gerekıyo
bende istedim bakalım gelecek mi...sempatiksalakcinni
aa rosense bir ara göndermiyordu şimdi gönderiyor mu herkeşe ? bayiliklerimizden alın demişlerdi...
6 tüp numune geldi.saç kremi, peeling,şampuan,bebe şampuanı falan..kokukarıda güzelevet canım iletişim bölümünden yazıosun.
öncelikle güle güle kullan canım :)
bende fushia fun var ama kırmızı almak istiyorum sence hangisi güzel kırmızı? birde divine wine ın rengi nasıl acaba ?
çok güzel bir rengi var.ben çok beğendm.göründüğü kadr koyu bir renk değil.
Bi bana göndermedilerr şu numunelerden :sinifsinif:
680.000 lik urun ıcın 680.000 puanının olması gerekıyor urunlerın uzerınde alabılmen ıcın gereken puanlar zaten yazıyor sayfayı yenılemek ıcın almak ıstedıgınız urunun sayfasında ve uzerınde durun sureklı f5 yapın sayfa yenılenıyor...
bu süperdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?