Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım hediyelr bölümünü açıp sürekli f5 le sayfayı yeniliyorsun,sonra yenilenince sipariş et deyip form doldurup kabul ediyorsun,eğer siparişin onaylanırsa anında puanın düşüyor ve aldığın hediye güzellik perisi anasayfanda görünüyor,ayrıca hediyeler günde 1 kere yenileniyor,alamıyorsanda haftanın ürününe puanın yeterse onda stok sayısı 200 filan ondan albilirsin,tabi puanın yeterse,

haftanın ürünü ne zaman oluyor peki.

geçen perşembeydi sanırsam saat00 civarı,ama perinin işi belli olmaz,daha erken yada geçde olabilir

bugün tam zamanında elektrik gitti bisey alamdım yaa..mafoldumbenyarin insaallah gri kalem veya ruj alamayı düsünüyorum.bence parfüm almak icin bosuna gün kaybetmeyin kızlar puan biriktirim en iisi fırsat ürünü..

2 losyon
2 oje ( viva pink ve midnight plum)
5 ruj ( pink pop,really rose, divine wine, charged cherry, fushia fun)
1 gri göz kalemi aldım şimdiye kadar alkisalkisalkis:teytey::dance::lepi::sm_cool:

öncelikle güle güle kullan canım :)
bende fushia fun var ama kırmızı almak istiyorum sence hangisi güzel kırmızı? birde divine wine ın rengi nasıl acaba ?

Far almayı düsünen arkadaslar varsa kesinlikle yesil far derim ben.. cok güzel renk veriyor.sarı haric hepsinden aldım ben ama renk vermiyolar yesil haric..

bende istedim bakalım gelecek mi...sempatiksalakcinni

1 hafta bile olmamıştı isteyeli hemen geldi.zaten arıolar telden.kargo da beleşolumunekankayizsmile hiç beklemiodum valla.rosense den istedim kargo benden bakalım ne gelcek gönderceklerini söledilerzemuszemuszemuszemus

çok güzel bir rengi var.ben çok beğendm.göründüğü kadr koyu bir renk değil.

tesekkür ederim canım :)

kırmızı istiyordum ama onlarda parfüm gibi oldu sanırım saniyede bitiyor.en sona o kalıyordu ondan merak ettim nasıl die...:1rolleyes:

oke ama puanım 690 000 küsür olmasına ragmen bugun stoklar acıldıgında urunu almak ıstedıgımde puanınız yeterlı dııl dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…