Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar ya bu otomatik form msne ve telefonu ikikez giriyor dimi bilmiyorumkismile

ayrıca çok teşekkür ederim canım parfüm alabilcem sonunda
bayanssulusmile

ben es tüncere üye oldum ama olmuyor sepet boş diyo ama ne aldığımı görüyorum yönlendirmiyor da dediklerinizi anladım ama olmuyor işte tekrar yapınca 2 adete çıktı diyor oturumuda kapatamıyorum tamamen kapatım tekrar giriyorum direk adım yazılı açılıyor alamıcam ben galiba

kızlar ya bu otomatik form msne ve telefonu ikikez giriyor dimi bilmiyorumkismile

ayrıca çok teşekkür ederim canım parfüm alabilcem sonunda bayanssulusmile
ya canım bende indirdim ama çok şey soruyolar hepsini yazmak zorundamıyız tc nosu yok vergi nosu yoksa ben başka bişeymi indirdim yahuuukafamçokkarıştı

Bu otomatik formun peride işe yaramadığını duymuştum ama şansa artık bakalım nasıl olcak?

kız yok yazma okadar
sadece peride gerekli şeylar ne onları yaz
telefonları adını msne adresini adresini ilini seç yeter tatlı yazmana gerek yok onların hepsini

kızlar herşeyi yazmayın oraya neme lazım dikkat edin kullanırken sonra silin zaten işe yarıcak mı onuda bilmiyorum açıkçası gerekli bilgileri yazın sadece

denedim biliyorumdan paket geldi bana bugün çok şaşırdım.. kaydirigubbakcemile3
4 paket günlük ped göndermişler çiçek kokulu bayanssulusmile
bide 5 kontor.. kaydirigubbakcemile5

kız yok yazma okadar
sadece peride gerekli şeylar ne onları yaz
telefonları adını msne adresini adresini ilini seç yeter tatlı yazmana gerek yok onların hepsini
sağol tatlım bende sildim zaten hepsini kafam karıştı zaten şuan 100 puanım var birazdaha çalışayım sonra uğraşırım artık bununlaakannehirakannehir

akllı sms şifresi gelmıoo mutsusummmohaoldumsmile

selin bende sipariş vercektim ama sms gelmiyorsa hiç vermeyeyimm
inşallah bişey olmaz

sağol tatlım bende sildim zaten hepsini kafam karıştı zaten şuan 100 puanım var birazdaha çalışayım sonra uğraşırım artık bununlaakannehirakannehir

evet canım yazma şimdik boşver peride ne istiyorsa onu yaz tatlım hadi kolay gelsinn yüksek yüksek puanlar topla inşallaahh kaydirigubbakcemile3

selam kızlar şu periden bişeyler alsam artık 190 bin puanı geçtim bugün bi de otomatik formu denicem bakalım.

aminnnnnnnnnnnnnnn sağol canımm ben e,sabri tuncere verdim şimdi bekliyorum geçen hafta verdim hiç zorlanmadım ödemeyi yaptıktan hemen sonra mail geldi bana siz niye zorlandınız anlayamadım şimdi:umursamaz::umursamaz:

ben bügün far almak istiyorum 2 gündür alamıyorum hemen bitiyor.
bügün kopyala yapıştır yapacam bakalım yetişecekmiyim.
mail adresimide kopyala yapıştır yapsam olurmu,yoksa sadece ev adresimi kopyala yapıştır kabül ediyor.
birde 2.bir ürünü sipariş etmem için(sanki ilkini verebildimde 2.düşünüyorum,baak helee)1 hafta beklemem mi, gerek.

kızlar güzellik perisinde brown sugar göz kalemi var ya o nasıl kullanan var mı belki alabilirsem onu alırım bugün iyi bişeyse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…