canım ben kredi kartla yaptım havaleylede oluyo ama uğraşmak istemedim bencnm peki ödeme nası ben pek netten alış veriş yapmam
ya üyede oldum ama hediye setinide seçtim ama 43 lira diooo
ya canım bende indirdim ama çok şey soruyolar hepsini yazmak zorundamıyız tc nosu yok vergi nosu yoksa ben başka bişeymi indirdim yahuuukafamçokkarıştıkızlar ya bu otomatik form msne ve telefonu ikikez giriyor dimi bilmiyorumkismile
ayrıca çok teşekkür ederim canım parfüm alabilcem sonunda bayanssulusmile
sağol tatlım bende sildim zaten hepsini kafam karıştı zaten şuan 100 puanım var birazdaha çalışayım sonra uğraşırım artık bununlaakannehirakannehirkız yok yazma okadar
sadece peride gerekli şeylar ne onları yaz
telefonları adını msne adresini adresini ilini seç yeter tatlı yazmana gerek yok onların hepsini
akllı sms şifresi gelmıoo mutsusummmohaoldumsmile
sağol tatlım bende sildim zaten hepsini kafam karıştı zaten şuan 100 puanım var birazdaha çalışayım sonra uğraşırım artık bununlaakannehirakannehir
aminnnnnnnnnnnnnnn sağol canımm ben e,sabri tuncere verdim şimdi bekliyorum geçen hafta verdim hiç zorlanmadım ödemeyi yaptıktan hemen sonra mail geldi bana siz niye zorlandınız anlayamadım şimdi:umursamaz::umursamaz:selin bende sipariş vercektim ama sms gelmiyorsa hiç vermeyeyimm
inşallah bişey olmaz
evet canım yazma şimdik boşver peride ne istiyorsa onu yaz tatlım hadi kolay gelsinn yüksek yüksek puanlar topla inşallaahh kaydirigubbakcemile3
kızlar güzellik perisinde brown sugar göz kalemi var ya o nasıl kullanan var mı belki alabilirsem onu alırım bugün iyi bişeyse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?