Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar sizce oje mi alım yoksa farmı ancak 139 puanım var banada fikir verebilirmisiniz

ben bekliom arkadaşıma alıcam
aynı soruları cevaplamıyor olabilirler sürekli aynı şeyleri soruyolar biraz bakın okuyun deme ama :) 8.gün verebilirsin bidaha 1 nisanda bitiyor

Hadi kızlar tetikte olun açılınca saldırcaz herşeyi alcazlaelaelaelaelae

kızlaaar sonunda avondan bir sipariş verebildim kahverengi göz kalemi aldım :)))
ne zamana gelir acep puanmımda azaldı bi haftaya kadar az daha toplayım bişeyler daha alıcam bitmeden :)

Kırmızı ruju kaptımmmmmmmmmmmmmmm oleyy :dance:

Ürün: Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Really Rosy
Sipariş Zamanı: 23.03.2010 14:00
Durum: Bekliyor

Bu ruju alan varmı kızlar nasıl?

ruj alcaktım.. sipariş et çıktı bastım. puanınız yeterli değil diye uyarı çıktı puanım 0 gözüküyorduu . hiç bişey anlamadım neden böyle olduu..327 000 puanım var. offf yıne bişey alamadımmmmm :mymeka::1ninca:

ayyy deli olcam yaa siparis ver dedım ürün bulunamadı dedi.tekrara denedim olmadı alamadım yine offffffffffffffff

kızlar istediğim farı sipariş verebildim yeşil olan nasıl sizce bi de ben cep telefonu yerine de ev girmişim posta kodu grmedim bi şey olur mu ki:S

ya offf ben alamadım sanırım krem almaya sipariş verdim ama puanım düşmedi offf yaaaakötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…