Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
denedim biliyorumdan paket geldi bana bugün çok şaşırdım.. kaydirigubbakcemile3
4 paket günlük ped göndermişler çiçek kokulu bayanssulusmile
bide 5 kontor.. kaydirigubbakcemile5

Banada dün geldi canım cok sasırdım sadece üye olmustum oraya :) ama o kontörü nasıl tele yüklücem orasını anlamıs degilim :1rolleyes:

Pink pop rujumda geçen hafta geldi zemuszemus Çok naturel pırıltılı benim hoşuma gitti :lepi:

Veee 5dk önce eyip sabri tuncer kargomda geldii kızlarrr zemuszemus SILKY TOUCH kokusunu beğendim şeker bir koku odaopuyorumnanaktan

evet gene peri bekçileri iş başında :) ya bitince napcaz bilmiom heheh bu kadar rken bitirmeseydi keşke puanlarım yalan olucak bugün arkadaşım için denicem bakalım ne çıkıcak şansına :)

evet gene peri bekçileri iş başında :) ya bitince napcaz bilmiom heheh bu kadar rken bitirmeseydi keşke puanlarım yalan olucak bugün arkadaşım için denicem bakalım ne çıkıcak şansına :)
aaa bitiyomu nezaman ben hiç bişey alamadan biticek o zaman desenizesenağlamasenağlama

niye bana kimse cvp vermiyoorboshayallersmile

arkadaşlar aslında avon katologlarını takip ettiğimizde bu göz kalemlerinin 8 lr ya kadar düştüğünü görebiliriz artık ordan takip ederiz
yani bazen kendi adıma da düşünüyorum bu kadar stres yapmaya gerek var mı diye

2.ürünü alabilmek için 6 yada 7 gün beklemek gerekmiş canım öyle duydum ama 2. alanlar daha iyi bilirler bende bi dene bile yok daha sempatiksalakcinni

niye bana kimse cvp vermiyoorboshayallersmile

istedıgını koplayıp yapıstırabilirsin farlar zaten hemen bitmiyor.tek tek kopyala yapıstır bence..sana tavsiyem yesil far en güzel renk veren o digerleri hic renk vermiyor hepsinden aldım ben canım...birde 2.ürünü alman icin mesela bugün alırsan bidaha haftaya carsamba alabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…