Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aksilikler üst üste geldi.
mail adresimi kopyala yapıştır yaptım ama com sonunda nokta koymuşum yanlışlıkla o yüzden kabül etmedi.neyse elle yazdım bu sefer tel no alan kodunu girmedim.rezilim yaaaa..

ya iyici çıldırdı sayfa önce puanınmı sıfır gösterdi ardından katılım koşulları kutucuğu siilindi:S:S(
çok sinir oldm ya

kızlar istediğim farı sipariş verebildim yeşil olan nasıl sizce bi de ben cep telefonu yerine de ev girmişim posta kodu grmedim bi şey olur mu ki:S

ev cep farketmiyor canım posta kodu zaten istemiyor..farda en ii secimi yapmıssın en güzeli yesil var digerlerinde iş yok :)

off deli olucam yaa dalga geçiyo bunlar bizle sipariş vericem ürün yok diyo madem yok ne diye orda stokta 5 yazıyo ozaman açmayın ya 2 3 kere denedim yok yok dedi sonra bitti yazısı çıktı anlamadımki napmak istiyolarrr klava:

şu sorunu cözseler artık yaa alabilcegım biseyı sırf ürün bulunamdı yazısı cıkınca alamadım elmaslarımı sonra 0 gösterdi uyuz oldum

Kızlar ben bu sefer şu otomatik forum doldurucu ile yaptım sadece adı soyadı yazmadı onları yazdım gönderdim hemen kızlar bunu öneren arkadaşa çok tşk ediyorum

ayrıca diğer adresten girdim ama ojeler vardı far vardı almadım belki fırsat ürünü alırım diye,
bence sizlerde otomatik forum doldurucuyu kullanın ama bir bilenle yapın benim arkadaşım öğretti sağolsun biraz kafamı karıştırmıştı :S

bende bişey anlamadım ilk demnememdi ve malesef olmadı aman napayım artık yarın tekrar deneriz alanlar güle güle kullansınnlülülülülülülülülülülülü

evet bendede yüklü dün yükledim burda okuyunca ve bende sadece isim soyisin çıkmadı şehirlerdende ist seçmek zaten elim ayağım zangır zangır :)))
ama olmadı ürün bitti

ben de otomatik form doldurucu roboform ile yaptım şu peri olayı bitsin zaten silicem ama işe yaradı bir tek adımı soyadımı ve telefon numaralarımı elimle yazdım adres il falan hepsini roboform ayarladı 1 tane ürün alabildim ya oh be zemuszemus
bu arada roboform programını ilk kim buraya yazdıysa ona çok çok çok teşekkürler a.s.

sakin olun kızlar bugün fırsat ürünü verilebilirboshayallersmile

aslında ders çalışmam gerekiyo birinize numaramı versem fırsat ürünü olunca çağrı atsanız ne iyi olurdu olumunekankayizsmile

of ya rengi de bi acayip bu ojenin rastgele aldım anında bitti hay allahımm yaaaa.otomatik formun azizliğine uğradım adım madım çıkmadı yaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

evet bendede yüklü dün yükledim burda okuyunca ve bende sadece isim soyisin çıkmadı şehirlerdende ist seçmek zaten elim ayağım zangır zangır :)))
ama olmadı ürün bitti

ah cnm kıyamam yaa evet isim soyisim çıkmıyo şehiri benim otomatik seçti o ayarını yapmamışsın herhalde bebeimm inşallah fırsat ürünü bugün verilirde alırız hepimiz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…