bende arkadaşıma fusha fun ruj aldım parfümler anında bitti yaww maşallah
kızlar istediğim farı sipariş verebildim yeşil olan nasıl sizce bi de ben cep telefonu yerine de ev girmişim posta kodu grmedim bi şey olur mu ki:S
kızlar istediğim farı sipariş verebildim yeşil olan nasıl sizce bi de ben cep telefonu yerine de ev girmişim posta kodu grmedim bi şey olur mu ki:S
ya iyici çıldırdı sayfa önce puanınmı sıfır gösterdi ardından katılım koşulları kutucuğu siilindi:S:S(
çok sinir oldm ya
Kızlar ben bu sefer şu otomatik forum doldurucu ile yaptım sadece adı soyadı yazmadı onları yazdım gönderdim hemen kızlar bunu öneren arkadaşa çok tşk ediyorum
ayrıca diğer adresten girdim ama ojeler vardı far vardı almadım belki fırsat ürünü alırım diye,
bence sizlerde otomatik forum doldurucuyu kullanın ama bir bilenle yapın benim arkadaşım öğretti sağolsun biraz kafamı karıştırmıştı :S
evet bendede yüklü dün yükledim burda okuyunca ve bende sadece isim soyisin çıkmadı şehirlerdende ist seçmek zaten elim ayağım zangır zangır :)))
ama olmadı ürün bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?