Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bendee alamadımmmmmmmmm
telefonla konuşuyodum 1 adet kalmış yazıyordu ben alasaya bittii :gitme:

summer white aldım yuupppii bitane parfüm alabildim kendime sonunda bayanssulusmile
gülegüle kullan tatlım opuyorumnanaktan
güle güle kullan canım darısı bize inşallahboshayallersmile
saol cnm inşallah
kızlar ben yarın arkadaşıma denicem diğer günler isteyenlere deneyebilirim
ya bu nasıl iş anlamadım ürün yok diyo sayfayı yenilerken otomatik formdada isim çıkmadı offffffffffffffffff

tatlım ismi bi yere yazıp kopyalasaydın ben öyle yapıyorumolumunekankayizsmile

summer white aldım yuupppii bitane parfüm alabildim kendime sonunda bayanssulusmile

Canım nasıll aldın ya bende bu parüfmü almaya çalışıyorum alamadım bitürlü :gitme: Ya formu çok hızlı doldurdum tamam dedim mücevher yetersiz dedii alsanaalsanasmile Oysakii 500.000 mücevher vardı :gitme: Sonra stok bitti sistem çoktü resmen yaaa sapıtıyoooo artık:umursamaz:

kızlar birşey sorcam ben yarın parfüm almazsam bana hangi ürünü tavsiye edersiniz kalemle ruj arasında kaldım

kızlar bugünde alamadık,haftanın ürünü ne zaman olur acaba,tahminleriniz varmı??

Alamadım bende parfüm ya ekran dondu kaldı...Kilitlendi....

Dün bana da aynı oldu tatlım bisey alamadım.bugün neyseki sorun cıkarmadı.roboformla aldım yoksa alması imkansız parfümün...

Dün bana da aynı oldu tatlım bisey alamadım.bugün neyseki sorun cıkarmadı.roboformla aldım yoksa alması imkansız parfümün...

Ya bende roboform kullandım doldurdum ama hata verdi mücevher yetersz diye :gitme: Neyse Alanlar güle güle kullansın bu arada tam stoklar açılıcakken avon vücut losyonu kargom geldi akannehir Zamanlamalarına hayranım yanii sempatiksalakcinni

Aa geldi mi hadi hayırlı olsun canım,güle güle kullan:)
Benim 2 tane geldi vücut losyonum,kaldırdım kullanmıyorum daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…