Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sipariş ete tıklayınca zaten o kendiliğinden çıkıo sende formu doldura tıklayınca hemen doluo.ama ismin soyadın ve tel dolmuo.onu da kendin elinle doldurucan.yani bende öyleeolumunekankayizsmile

yani sipariş et diyince kendi çıkacak değilmi.. ayrıca form doldurucu klasörünü açmak falan gerekmiyor dimi.. öğreneyimde elim ayağıma girmesin bideee :roflol:

canım otomatik seçmiyor dün denedim olmadı nasıl anlatabilirmisin

kızlar web sayfanızın üstünde adres yazılan yerde roboform yazmıyomu sonra kendi adınız yazıyo ya web sayfasının üstündeki eklentilerde ona tıklıcanız adınızın olduğu yere yani önceden doldurdunuz zaten roboformu adınız yazan bi ekleti çıktı üstte ona tıklıcanız sipariş formunu açınca o hemen yazcak herşeyi öyle siparişi açıp beklemeyin boşuna gelcek diye:)

işte buduuuuuuuuuuur inanamıyorum istediğim parfümü sipariş ettim sonunda

yyaa kızlar puanımu 0 gösteriyor ürün mevcut değil diyor kaç gündür,sizdede oluyormu

yaa ben yene hiç bişey alamadım yaaaaaaaaaaaaaasenağlama

Stoklar aÇılmıŞ kızlar ben bıraz puan toplayı parfÜm almayı denıycem

yuh diorum neye elimi atsam rün bulunamadı dedi stok varken aynı anda birde telle uğraşıodum uyuz oldum göre göre alamadım yaww offffffff

summer white aldım yuupppii bitane parfüm alabildim kendime sonunda bayanssulusmile

ya bu nasıl iş anlamadım ürün yok diyo sayfayı yenilerken otomatik formdada isim çıkmadı offffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…