canım bende pek bilmiyorum ama evet onlar mail atıyorlarmış kampantya falan olduğu zaman biz beklicez yanlızca:lepi::lepi:arkadaslar fıkrı muhıme uye oldum kampanyalardan urunlerden onlarmı haberdar edıcek bızı ben sıteden pek bısey anlamadım cunku bılen ayrıntılı bı sekılde nasıl ısledıgını anlatırsa sevınırım....
canım bende pek bilmiyorum ama evet onlar mail atıyorlarmış kampantya falan olduğu zaman biz beklicez yanlızca:lepi::lepi:
arkadaşlar fırsat ürünü çıktığında noluyo hediyeler bölümünde mi çıkıyo bi de 50's glam güzel mi alanlar yardımcı olabilir mi ungaro mu daha güzel:S
sayfasında yayınlıyo canım sonra hediyeler bölümünde duruyor ilk hediye olarak :)
2side hoş bir kokuya benziyo canım hangisini denersen dene bence :)
arkadaşlar karar verdim alabilirsem alıyım diyorum inşallah 50's glam i fakat ben ayın 16sında sipariş vermiştim bugün geldi şimdi sipariş verebilir miyim:S
peki siparişleri gelmiş olan varmı ? fisfisfis
verebilirsin canım dolmuş süresi :)
kızlar form doldurucuyu yükledim şimdi.bugunde öyle deniyim bakalımm
sipariş et çıkınca otomatik kendi doluyormu bılgıler yoksa başka yere basmam gerekıyormuu bilmiyorumkismile
evet avondan kazandıgınız ürünler geldimi ?
web sayfasının üstünde roboform yazıyo ya oraya tıklıcan cnmkızlar form doldurucuyu yükledim şimdi.bugunde öyle deniyim bakalımm
sipariş et çıkınca otomatik kendi doluyormu bılgıler yoksa başka yere basmam gerekıyormuu bilmiyorumkismile
geldi benm cnm iki tane kazandım ikiside geldievet avondan kazandıgınız ürünler geldimi ?
kızlar otomatik form programından şehir seçmek için zaman kaybetmesek adres kızmına şehiride yazsak olurmu,denedinizmi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?