Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım bende pek bilmiyorum ama evet onlar mail atıyorlarmış kampantya falan olduğu zaman biz beklicez yanlızca:lepi::lepi:

arkadaşlar fırsat ürünü çıktığında noluyo hediyeler bölümünde mi çıkıyo bi de 50's glam güzel mi alanlar yardımcı olabilir mi ungaro mu daha güzel:S

arkadaşlar fırsat ürünü çıktığında noluyo hediyeler bölümünde mi çıkıyo bi de 50's glam güzel mi alanlar yardımcı olabilir mi ungaro mu daha güzel:S

sayfasında yayınlıyo canım sonra hediyeler bölümünde duruyor ilk hediye olarak :)
2side hoş bir kokuya benziyo canım hangisini denersen dene bence :)

arkadaslar qspa numuneleri geldiiiii üstelik sadece bi kez mail atmıstım
6 tane ve kargo ödemedim yanlız cok fazla sampuan var
boshayallersmile

sayfasında yayınlıyo canım sonra hediyeler bölümünde duruyor ilk hediye olarak :)
2side hoş bir kokuya benziyo canım hangisini denersen dene bence :)

sağol canım 50's glam a puanım yetiyor fırsat ürünü bekliyim dedim ama ben her zaman bakamıyorum en iyisi sipariş vermek diye düşündüm tabi verebilirsem:S işte ungaro nun edp olması cezbediyo diğerinin de yorumlarında genellikler beğenilmiş

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.Ürün çeşidimizi denemek için size en yakın Migros,Tansaş,Kipa,Carrefour ve Metro Grosmarket'lerde bulunduğunu bildirmek isteriz.Yakın çevrenizde hiçbiri yoksa lütfen açık adresinizi bildirin ki memnuniyetle numune gönderebilelim.Bizi takip etmeye devam ediniz...

sipahh tan gelen cevap :)

adres yazmaya gerek yok. sölediğim adreste hepsi olucak çünkü :=)

arkadaşlar karar verdim alabilirsem alıyım diyorum inşallah 50's glam i fakat ben ayın 16sında sipariş vermiştim bugün geldi şimdi sipariş verebilir miyim:S

kızlar form doldurucuyu yükledim şimdi.bugunde öyle deniyim bakalımm
sipariş et çıkınca otomatik kendi doluyormu bılgıler yoksa başka yere basmam gerekıyormuu bilmiyorumkismile

sipariş et çıkınca otomatik kendi doluyormu bılgıler yoksa başka yere basmam gerekıyormuu bilmiyorumkismile

sipariş ete tıklayınca zaten o kendiliğinden çıkıo sende formu doldura tıklayınca hemen doluo.ama ismin soyadın ve tel dolmuo.onu da kendin elinle doldurucan.yani bende öyleeolumunekankayizsmile

kızlar otomatik form programından şehir seçmek için zaman kaybetmesek adres kızmına şehiride yazsak olurmu,denedinizmi hiç

web sayfasının üstünde roboform yazıyo ya oraya tıklıcan cnm
evet avondan kazandıgınız ürünler geldimi ?
geldi benm cnm iki tane kazandım ikiside geldi
kızlar otomatik form programından şehir seçmek için zaman kaybetmesek adres kızmına şehiride yazsak olurmu,denedinizmi hiç

cnm onu roformda şehrini seçeceksin zaten kendisi seçiyo

Ayrıca isimi yazmıyo ya kızlar bi yere yazıp kopyalayın forum doldurucu ile doldurduktan sonra hemen isminizi yapıştırıp gönderin siparişi adınızı yazmak için zaman kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…