Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ay nebiçim insan bunlar beee bende mail attım banada numunemiz yok dediler nolcak sanki pislerrklava:klava:

25 martta vermiştim cnm
saol canım inşallah benimkide bugün yarın gelicek ozaman :)
oooo süper inşallah doldurduklarımdan biride bana çıkar :)))
Sadece üye oldun da mı geldi canım..

form oluo canım çekilişe katılıon bu aralar yoık ama bişi :1no2:

ay nebiçim insan bunlar beee bende mail attım banada numunemiz yok dediler nolcak sanki pislerrklava:klava:

bana numune yolladıktan sonra onlarca mail almışlar hangı ortamda yaydınız böyle bişeyi diyolar .madem numune gönderiminiz yok belirtin yani ne saçmakötükedihüso

yuh diyorum başka bişi demiyorum ne biçim bir şirkettir bu o mail atan hatunda ne terbiyesizmiş insan geri dönüş yapmaz ya numune maillerine cevap vermöezsin artık yada numune gönderimimiz bitti die mail atarsın isteyenlere terbiyesizler yaa soğudum şimdi kargo parasınıda biz ödüoz qspa kadar olamaışlar zaten takma kafana canım boşver terbiyesiz hatun valla şimdi terbizyesiz die mail atarız onlarca görür ozaman
aman canım değmez zaten numune istemeye kremi 5 tlmiş aktarlarda arkadaş yazmıştı ki beğenmiş olsamda almam artık bu olaydan sonra
bana numune yolladıktan sonra onlarca mail almışlar hangı ortamda yaydınız böyle bişeyi diyolar .madem numune gönderiminiz yok belirtin yani ne saçmakötükedihüso

boşver canım takma kafana tamamen merdivenaltı şirket tavırları kendilerini tebrik ediyorum beğendiğim kremlerini ve makyaj temizleme mendilini almayı düşünüodm hatta killi maskesinide alayım demiştim tamamen vazgeçtim bu tarz bir firmanın ürünü kullanmam numuneleri karşı ödemeli geri gönderelim sen öle mail at ben aynen yayıyorum numuneleri ödemeyi kabul edince geri göndercez die hehehehboshayallersmilekaydirigubbakcemile3

tamam canım saol :) bu arada vücut losyonum geldi simdi..blu rush kaldı sadece..boshayallersmile

şimdide hepimiz bu davranışlarını kınayan mail atalım dicemde onlar gibi basit olmanın alemi yok.. terbiyesizler...

magrenta evet bütün ürünler gerçekten çok güzel.Ama bu nasıl bi tavırdır gerçekten anlam veremiyorum.

Güzel düşünceleriniz için biz teşekkür ederiz. Kremlerimizden numune gönderebiliriz tabi. Eğer beğeniyorsanız sipariş de edebilirsiniz, siparişlere de krem numunesi ekliyoruz. Şimdilik sadece numune istiyorsanız, gönderi yapabilmemiz için posta adresinizi vermenizi rica ediyorum.

Numune göndermiyoruz yada numune boyutu ürünlerimiz yok gibi bi tabir kullanılmışmı burda ? Hayır =) Ayrıca kim olduğunuz ne olduğunuz önemli değil benimle bu şekilde konuşamazsınız. Ben ürünleri beyendim arkadaşlarımında denemesini istedim. Fakat bu tutumunuzdan sonra insanlara sizin nasıl bir müşteri anlayışınız olduğunuda uzun uzun anlatacağım.ıyi Günler

ben aynen bu maili attım keşke senın dediğin gibi yapsaydım.Hiç aklıma gelmedi..

doğacıdan numunesi gelen varmı arkdaşlar bana mail atmışlarda 3.5 tl kargo ücretini kabul edersem 3 ad. makyaj temizleme mendili krem testerı ve katalog gönderceklermiş

tamam canım saol :) bu arada vücut losyonum geldi simdi..blu rush kaldı sadece..boshayallersmile
oohhhh ne güzel o da geldimi kafan rahat olucam canım :)
boşver canım sallama hiççç ne halt ederlerse etsinler baksana hala cevap yazıolar millete
doğacıdan numunesi gelen varmı arkdaşlar bana mail atmışlarda 3.5 tl kargo ücretini kabul edersem 3 ad. makyaj temizleme mendili krem testerı ve katalog gönderceklermiş

onay verme canım üsteki yazılara baksana 3,5 tl kargo ödüceğime gider alır denerdim bu kadar rezalet çıkarcaklarını bilseydim hala cevap yazıolar bide

bana busabah geldi,2 mendil 30 adet nemlendirici krem geldi.ben cildimdeki sorunu yazmıştım ona uygun krem geldi.sağolsunlar valla en az 3 ay yeter bana :))

bna da maıl gelmnıs tel no mu ıstıyorlar adresımı bulmamıslarmıs mıs fisfisfisevımın onunde durdu kargo kamyonu sona cektı gıttı
nası bulamaqz ya

Kızlar Avon'dan farım gelmiş.Mavi(açık) renkte küçük birşey.Çok da beğenmedim açıkçası.Bir de kocaman koliye koymuşlar:S
Şu an siteye foto ekleyemiyorum...

benimde rujum geldi sanırım 23 mart tarihli siparişimdi şimdi bi ojem gelicek o hafta sipariş vermiştim onuda bir wish of hapiness birde botanical mı ne o parfüm aman gelsin hepside bende rahatlayım artık yaaww rujun rengi really rosy güzel bir renk hemen sürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…