ay nebiçim insan bunlar beee bende mail attım banada numunemiz yok dediler nolcak sanki pislerrkızlar dalan shop numune gönderimi yapıyo demiştimya ..aslında yapmıyomuş bi kereye mahsus bana yollamışlar falan filann..ben elıme numuneler ulaştıktan sonra burda sizinde faydalanmanız için söyledim.ayrıca kremleride çok beyenmiştim. fakat bugun mail kutumu bi açtım dalanshop dan Aslı hanım mail atmış çok kırıcı ve saçma bi uslupla hemde .. insanları ümitlendirmeyin nerde bunu yaydıysanız düzeltin falan şok oldum.. bana kesınlıkle numune göndermiyoruz demediler.
Güzel düşünceleriniz için biz teşekkür ederiz. Kremlerimizden numune gönderebiliriz tabi. Eğer beğeniyorsanız sipariş de edebilirsiniz, siparişlere de krem numunesi ekliyoruz. Şimdilik sadece numune istiyorsanız, gönderi yapabilmemiz için posta adresinizi vermenizi rica ediyorum.
burda numune gönderimi yapmıyoruz diye bişey yazıyomu benmi göremiyorum =)
bunu aynen o hanımefendıyede ilettim. çok şaşkınımlmaz:
saol canım inşallah benimkide bugün yarın gelicek ozaman :)25 martta vermiştim cnm
oooo süper inşallah doldurduklarımdan biride bana çıkar :)))
Sadece üye oldun da mı geldi canım..
ay nebiçim insan bunlar beee bende mail attım banada numunemiz yok dediler nolcak sanki pislerrklava: klava:
yuh diyorum başka bişi demiyorum ne biçim bir şirkettir bu o mail atan hatunda ne terbiyesizmiş insan geri dönüş yapmaz ya numune maillerine cevap vermöezsin artık yada numune gönderimimiz bitti die mail atarsın isteyenlere terbiyesizler yaa soğudum şimdi kargo parasınıda biz ödüoz qspa kadar olamaışlar zaten takma kafana canım boşver terbiyesiz hatun valla şimdi terbizyesiz die mail atarız onlarca görür ozamankızlar dalan shop numune gönderimi yapıyo demiştimya ..aslında yapmıyomuş bi kereye mahsus bana yollamışlar falan filann..ben elıme numuneler ulaştıktan sonra burda sizinde faydalanmanız için söyledim.ayrıca kremleride çok beyenmiştim. fakat bugun mail kutumu bi açtım dalanshop dan Aslı hanım mail atmış çok kırıcı ve saçma bi uslupla hemde .. insanları ümitlendirmeyin nerde bunu yaydıysanız düzeltin falan şok oldum.. bana kesınlıkle numune göndermiyoruz demediler.
Güzel düşünceleriniz için biz teşekkür ederiz. Kremlerimizden numune gönderebiliriz tabi. Eğer beğeniyorsanız sipariş de edebilirsiniz, siparişlere de krem numunesi ekliyoruz. Şimdilik sadece numune istiyorsanız, gönderi yapabilmemiz için posta adresinizi vermenizi rica ediyorum.
burda numune gönderimi yapmıyoruz diye bişey yazıyomu benmi göremiyorum =)
bunu aynen o hanımefendıyede ilettim. çok şaşkınımlmaz:
aman canım değmez zaten numune istemeye kremi 5 tlmiş aktarlarda arkadaş yazmıştı ki beğenmiş olsamda almam artık bu olaydan sonraay nebiçim insan bunlar beee bende mail attım banada numunemiz yok dediler nolcak sanki pislerrklava: klava:
bana numune yolladıktan sonra onlarca mail almışlar hangı ortamda yaydınız böyle bişeyi diyolar .madem numune gönderiminiz yok belirtin yani ne saçmakötükedihüso
saol canım inşallah benimkide bugün yarın gelicek ozaman :)
form oluo canım çekilişe katılıon bu aralar yoık ama bişi:1no2:
Sadece üye oldun da mı geldi canım..
üye de oldum form da doldurdum canım.ama numune talebi değil. kendileri 30 kişiye fln göndereceklerdi.öyle kazanmışım
oohhhh ne güzel o da geldimi kafan rahat olucam canım :)tamam canım saol :) bu arada vücut losyonum geldi simdi..blu rush kaldı sadece..boshayallersmile
boşver canım sallama hiççç ne halt ederlerse etsinler baksana hala cevap yazıolar milletemagrenta evet bütün ürünler gerçekten çok güzel.Ama bu nasıl bi tavırdır gerçekten anlam veremiyorum.
Numune göndermiyoruz yada numune boyutu ürünlerimiz yok gibi bi tabir kullanılmışmı burda ? Hayır =) Ayrıca kim olduğunuz ne olduğunuz önemli değil benimle bu şekilde konuşamazsınız. Ben ürünleri beyendim arkadaşlarımında denemesini istedim. Fakat bu tutumunuzdan sonra insanlara sizin nasıl bir müşteri anlayışınız olduğunuda uzun uzun anlatacağım.İyi Günler
ben aynen bu maili attım keşke senın dediğin gibi yapsaydım.Hiç aklıma gelmedi..
doğacıdan numunesi gelen varmı arkdaşlar bana mail atmışlarda 3.5 tl kargo ücretini kabul edersem 3 ad. makyaj temizleme mendili krem testerı ve katalog gönderceklermiş
saol canım inşallah benimkide bugün yarın gelicek ozaman :)
form oluo canım çekilişe katılıon bu aralar yoık ama bişi:1no2:
doğacıdan numunesi gelen varmı arkdaşlar bana mail atmışlarda 3.5 tl kargo ücretini kabul edersem 3 ad. makyaj temizleme mendili krem testerı ve katalog gönderceklermiş
valla ıyı ama evım kremle doldu30 adt nemlendirici iyiymiş valla:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?