Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar dore diye bi kozmetik firması var yeni bi firma avon gibi oraya temsilci olursanız bu ay içerisinde size deodorant ve el kremi hediye ediyor ben temsilci omayı kabul ettim kayıt ücretsiz kataloğunada bi baktım ev gereçleri takılar parfümler falan da var fiyatlarıda hiç fena değil bi bakın istersniz

ülkerin markası canım o bu ara moda bi çok şey var fakat çok pahalı hiç elini atma bence temsilci oldunmu kendine almaktan başka bişi yapmıo insan :)
bide düşündüm ülker ve kozmetik ne alaka diğerlerini düşünmedim bile

ay bu twittere bulaşmıcammmm yapamadım güzellik perisini buldum fakat oyun yoksempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet ya hemen atlıyoruz kendimize bişiyler almak için ama benim çalıtığım yerde satma potansiyelim baya var :)kaydirigubbakcemile3
oldum valla temsilci bakıcam bi olmadı çıkarım zorla döve dövede yaptıramazlar ya insana hahahakaydirigubbakcemile3

senin yerinde olsam oriflame a üye olurum... hoşgeldin programında falan güzel hediyeler oluyor..

baktınmı yumurtaları tıklayınca neler var

ne yumurtası ay?oraya tıkladım üye ol dedi oldum bişi yok lmaz: sonra şey yazdı promosyan ve kampanyalarımızdan yararlanın gibi bişiler yazmışlar ben bişi göremedim açıkcası.haaa anasayfa da anneler günü için bi tanecik saçma bi anket var onu doldurdum başkada bişi yok.yani ben göremedim tatlımolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heheheh bende kendimi paralıyorum sabah beri girmek için hahaha iyi bari bişiy yokmuş ay çok fenayız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…