kızlar dore diye bi kozmetik firması var yeni bi firma avon gibi oraya temsilci olursanız bu ay içerisinde size deodorant ve el kremi hediye ediyor ben temsilci omayı kabul ettim kayıt ücretsiz kataloğunada bi baktım ev gereçleri takılar parfümler falan da var fiyatlarıda hiç fena değil bi bakın istersniz
ülkerin markası canım o bu ara moda bi çok şey var fakat çok pahalı hiç elini atma bence temsilci oldunmu kendine almaktan başka bişi yapmıo insan :)
bide düşündüm ülker ve kozmetik ne alaka diğerlerini düşünmedim bile
ay bu twittere bulaşmıcammmm yapamadım güzellik perisini buldum fakat oyun yoksempatiksalakcinni
sen buldunmu güzellik perisini ben onuda bulamadım hehehehekaydirigubbakcemile3
aman yok bacım bişe anlamdım vallahi dönüyorum dolaşıyorum aynı yer pehhhh anlamadım gitti ayolalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
:mymeka: kaç ordan ne girdinki sen oraya ben valla hiç girmicem olmuyo zaten
kızlar dore diye bi kozmetik firması var yeni bi firma avon gibi oraya temsilci olursanız bu ay içerisinde size deodorant ve el kremi hediye ediyor ben temsilci omayı kabul ettim kayıt ücretsiz kataloğunada bi baktım ev gereçleri takılar parfümler falan da var fiyatlarıda hiç fena değil bi bakın istersniz
senin yerinde olsam oriflame a üye olurum... hoşgeldin programında falan güzel hediyeler oluyor..
kozmodermo ya girdim ama üyelik aktive şifremi yazdığımda onaylamıyor sizede aynısı oluyormu
ben sorunsuz üye oldum valla ama pek bişi bulamadım site deohaoldumsmile
ben sorunsuz üye oldum valla ama pek bişi bulamadım site deohaoldumsmile
baktınmı yumurtaları tıklayınca neler var
ne yumurtası ay?oraya tıkladım üye ol dedi oldum bişi yoklmaz: sonra şey yazdı promosyan ve kampanyalarımızdan yararlanın gibi bişiler yazmışlar ben bişi göremedim açıkcası.haaa anasayfa da anneler günü için bi tanecik saçma bi anket var onu doldurdum başkada bişi yok.yani ben göremedim tatlımolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heheheh bende kendimi paralıyorum sabah beri girmek için hahaha iyi bari bişiy yokmuş ay çok fenayız biz
hahahah bencede iiice beleşçi olduk yaffff:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?