Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kozmodermo için ben mailime gönderilen linke tıklayıp aktif ettim.
Kozmodermo.com; seçkin kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin promosyonlarını, ziyaretçileri ile buluşturmaya devam ediyor. Mevsim bültenlerimiz ve 3000 sayfayı aşan içeriğimiz yanında; aylık bültenlerimiz ve promosyonlarımızdan yararlanmak için üye olunuz.
Olan promosyonlarsa:İşte kuru ciltler için, Skincode’dan 3 X 3’ lü Set ,Epiderm'den Lazer Epilasyon Seansı ,Dermadolin"den Yağlı Saçlara Son Kampanyası,Mayıs 2. Pazar"ı masrafsız atlatabilirsiniz...
Kozmodermo.com, "09 Mayıs 2010 - Anneler Gününüz....,,Kozmetik Alışverişi Yapanlara Kozmodermo.com' dan Hediye(bu alışveriş karşılığındaymış)

kızlar qspa dan numunelerim geldi. 3 farklı şampuan, bi saç onarıcı, bi kil maskesi, bi de yüz ve el kremi yollamışlar küçük tüplerde :icecream:

günaydın kızlarrrr
üçümüzden başka yok kimse bi kampanya olsun görücem ben onları nasıl toplanıyorlar :)))

günaydın hatunlar,benim hakkımıda yemeyin lütfen,çok kısmetsiz olmama rağmen numune konusunda sizlerle olmak çok güzel yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…