bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

hadi kızlar bi kampanya haberi de benden face deVİOL die giyim sayfası var 3 tane elbise modeli koyulmuş içinden en beğendiğini seçiosun formu doldurup yolluosun çekilişte eğer sana çıkarsa beğendiğin elbiseyi sana yolluyolar...

arkadaşım bu numune kartını nasıl kullanıcağız onlar numune göndermiyormu bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim
katalog heralde

VİOL | Facebook

acık rahat rahat yazabilirsin oraya hatta linkini vereyim sana http://www.kadinlarkulubu.com/makya...makyaj-urunleri-numune-1663.html#post16589208 burdan istedigin oyu isteyebilirsin öyle bir karar alındı
burda da lınkler war

hangi deviol yazıyorum çıkmıyor

gülme kızz:)

sen ne asabi bişiysin böyle ecce:80:
herseferinde elinde baston çok sinirli gördüm seni
napayım praktıcayı 4 kısı ekledı 2 kısı gorunuyo herkeste aynı seyden sıkayet edıyooooo
sende gulmeme kızmıssın sınırlenmeme de kızmıssınnnn eeeeeeeee

aaa pardon kızlar yaaa dikkatimi çekmemiş bitişik yazıldığı VİOL olacaktı zaten arkadaşta linkini vermiş ordan ulaşabilirsiniz

kım kanpanya war derse oraya kosuyom bi b.k da cıksa barıııııııı daha katılmıcammmmmmmmmmm

viol e katıldım kızlar..teşekkürler..beyazı beğendim..sizler hangisini beğendiniz?

Bende beyazı beğendim::)))

beyaz gelinlik gibi:123:..yakiinimin düğünü var, ama gelinle aynı renk olur.:26:.omuz detayı da çok yakın..en iyisi oğluşumun sünnetine giyiiim bunu ben..
aman çıktı da,nerde giyicem tasası kaldı..

biz 3 kişi katıldık ben görümcem ablam her birimiz bitane beğendik artık çıkarmı çıkmazmı belli değil 1 numarayı çok beğendim inşllh çıkar

bende beyazı beğendim yaka kısmı bana biraz açık geldi yeşile oranla ama genede çok hoş bir de bana mı öyle geldi bilmem ama beyaz sanki hafif transparan gibi mi ?

bencede hile varr
kaç kişiyi davet ettim 000 yazıyo
dawet deıl kabul eden kısı sayısı onemlı bı de 18 yas altını almıyolar heralde lısteya

dawet deıl kabul eden kısı sayısı onemlı bı de 18 yas altını almıyolar heralde lısteya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…