bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar bana bernardo dan davetiye geldi lütfü kırdarda evlilik fuarı varmıs bu davetiyeyle bernardo standına giderseniz 100 tl hediye ceki verceklermis 4 6 subat arası olcakmıs ama ben istanbulda degilim tek kişilik davetiyem var istanbulda olup gitmek isteyene verebilirim

bu tavrın çok hoş canım valla sonuçta kullanamıcaksan kullanıcak birisine gitmesi çok iyi. istanbulda olan kızlar kaçırmayın böyle fedakar arkadaşı buldunuz ulaşın bence

kühnenin anketini doldurdum teşekkür ederim bilgilendirmeniz için... ankete cevap veren herkese sos gönderimi yapılacaktır bilginize...şimdiden afiyet olsun....

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalımm sesuyu sormuşsunuz dolduran kişilerden duyduğum formu gönderince gitti demiyormuş ama iletiliyormuş,gitmiştir yani merak etmeyin.üyelik falan gerekmiyormuş.

anne ---ANNE ADAYLARI---yakınında bebek olanlar için

ülker herobaby ye üye olun bayanlar

ben 2-3 ay önce üye oldum arada numuneler geliyor

bu akşamda bir paket cicibebe büskivi

1 kavanoz bebek meyve püresi

1 pakette yulaflı muhallebi tozu geldii

mutlaka üye olun adresinize 2 -3 ay içinde yolluyorlar bişiyler...

kızlar bana bernardo dan davetiye geldi lütfü kırdarda evlilik fuarı varmıs bu davetiyeyle bernardo standına giderseniz 100 tl hediye ceki verceklermis 4 6 subat arası olcakmıs ama ben istanbulda degilim tek kişilik davetiyem var istanbulda olup gitmek isteyene verebilirim

ben gidebilirim eğer verirsen çok da sevinirim canım ... ne kadar güzel bir davranış yaptıgın tebrik ederim seni

kızlarrrrrr fıkrımuhımde damla su kanpanyası yıne baslamıs ben yolladımmmmmm

bıskrem we krıspı de kampanya warrrrr

Son düzenleme:
fikrimühime üyeyim size mail geldiği sürece kampanyaya katılımınız gerçekleşiyor ve size ürün geliyor yada sadece anket doldurumunda veya sizin verdiğiniz raporların çok beğenilmesi doğrultusunda gelen ek hediyeleriniz oluyor...
numune ürün gönderimi olmasa dahi üye olmanızı önereceğim bazı siteler olacak bu sitelerde indirimlerden yararlanmanız olası ısrarla tavsiye ederim...
a)deniyorum biliyorum ücretsiz numune gönderiyor....
b)nevresim evi aylık anletlerde çekilişle hadiye ürün....yada indirimlerde yaralanım imkanı (taç)
c)markafoni...
d)trendyol...
e)dimes....
f)grupfoni....
g)şehir fırsatı.....
h)anketle kazan....
ı)ayrıca bu ara başlayan yurtiçi kargonun memnuniyet anketine katılın kargonuzda indirim sağlayın...

şimdilik aklıma geenler bunlar ...takipte görüşmek üzere :)

Son düzenleme:

evet bende hepsine üyeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…