kızlar bana bernardo dan davetiye geldi lütfü kırdarda evlilik fuarı varmıs bu davetiyeyle bernardo standına giderseniz 100 tl hediye ceki verceklermis 4 6 subat arası olcakmıs ama ben istanbulda degilim tek kişilik davetiyem var istanbulda olup gitmek isteyene verebilirim
kızlar bana bernardo dan davetiye geldi lütfü kırdarda evlilik fuarı varmıs bu davetiyeyle bernardo standına giderseniz 100 tl hediye ceki verceklermis 4 6 subat arası olcakmıs ama ben istanbulda degilim tek kişilik davetiyem var istanbulda olup gitmek isteyene verebilirim
tşkkkkk tatlımmmmmmm:81::81::81:sitenin adını ben vereyim. Hoojo | Tıkla sen de kazan!
kızlarrrrrr fıkrımuhımde damla su kanpanyası yıne baslamıs ben yolladımmmmmm
sıteyı zıyaret et kampanyaları tıkla sen once katıldınsa gelmemıs olabılırmail mi geliyor.bana gelmedi
kızlarrrrrr fıkrımuhımde damla su kanpanyası yıne baslamıs ben yolladımmmmmm
fikrimühime üyeyim size mail geldiği sürece kampanyaya katılımınız gerçekleşiyor ve size ürün geliyor yada sadece anket doldurumundaveya sizin verdiğiniz raorların çok beğenilmesi doğrultusunda gelen ek hediyeleriniz oluyor...
numune ürün gönderimi olmasa dahi üye olmanızı öndereceğim bazı siteler olacak bu sitelerde indirimlerden yararlanmanız olası ısrarla tavsiye ederim...
a)deniyorum biliyorum ücretsiz numune gönderiyor....
b)nevresim evi aylık anletlerde çekilişle hadiye ürün....yada indirimlerde yaralanım imkanı (taç)
c)markafoni...
d)trendyol...
e)dimes....
f)grupfoni....
g)şehir fırsatı.....
h)anketle kazan....
şimdilik aklıma geenler bunlar ...takipte görüşmek üzere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?