bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

merhaba arkadaşlar hoojo.com sitesinde hediye için tıkla yazıyor,üyelik gerekmiyor.ben 25bin küsürüncü tıklamaya sahip oldum 40bininci kişiye hediye var.girip bakarsınız belki diye düşündüm.

merhaba arkadaşlar hoojo.com sitesinde hediye için tıkla yazıyor,üyelik gerekmiyor.ben 25bin küsürüncü tıklamaya sahip oldum 40bininci kişiye hediye var.girip bakarsınız belki diye düşündüm.

cnm bunu sürekli tıklayarak sırayı ilerletiyosn yani sitede öyle yazıyo istenildiği kadar tıklatablr diyo

arkadaşlar nasılsınız?fikrimühimden anket mesajı göndermiş katıldım 5 puan veriyor e_postalarınızı bi bakın isterseniz

geçenlerde primadan numune istedim ben de numune dağıtmıyoruz dediler ( Şansımı deneyeyim demiştim

numunecikler suyunu cekti yawwww sinir oldum bana en son hippten mama geldi o kadarrrrr baskada bişicik yokkkk

kızlarrr fazla düşmeyin bunların üstüne, numune isteyin ama gelmedi göndermedi cvp vermediler diye moral bozmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…