bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

evet banada ilk defa öyle denk geldi.demek oluyorki sürekli yeniliyorlar verecekleri ödülü ve tıklanılması gereken sayıyı.arada bakıyorum.

kız hemen ne ara kazandın çerçeveyi aaa hem sevindim hem şaşırdımmm.
bendenmi duymuştun o siteyi.
ben dün baya denedim
bişi olmadı.hayırlı olsun bakalımmmm

evet senden duymuştum ilk girdiğimde kazandım ama bugün yine baya uğraştm olmadı katılımcı arttı heralde

aaa hayırlı olsun acaba gerçekten yolluyolarmı yolladıklarında bizede haber ver şimdiden güle güle kullan

tşk ederim ben bilgilerimi girdikten sora mail attılar 3 iş günü içinde kargoya verilcek die. bugün de kargoya verildi die mail gelmiş bakalım gelince sizi de bilgilendirirm

istediğin kadar tık dio tamam tıklıoz ama benden sürekli güvenlik kodu istio sizde de oluo mu kapat diom olmuo illa ki kodu girmek gerekiyor o sırada da zaman geçio tabi ki

sanırım cok fazla tıkladıgın için gercek kişimisin ogrenmek için yapmıslar o sistemi ard arda tıklayınca bendede cıktı cunku kodu girmeden tıklamaya devam edemiosun

arkadaşlar bu tıklayarak hediye kazanı anlayamadım ben tıklamaya başlayınca aşagıdaki gösterge hediyeye kadar geliyor sonra duruyor tıklıyamıyorum ben siz nasıl yaptınız yazarmısınız ?

ARKADAŞLAR sesuya üye olmadan anket doldurdum ama anket bilgilerin alındı filan diye

bir ileti çıkmadı sizde çıktımı yada üye oldunuzmu

yanıtlar için tşkrler şimdiden

ARKADAŞLAR sesuya üye olmadan anket doldurdum ama anket bilgilerin alındı filan diye

bir ileti çıkmadı sizde çıktımı yada üye oldunuzmu

yanıtlar için tşkrler şimdiden

bende de aynısı oldu hiç bir ileti gelmedi üyelik felanda istenmedi anketi doldurdum gönderdim

ark.lar doğadana geçenlerde mail attım çay için ama geri dönmediler

sesu'nun sayfası hakikaten ilginçmiş anketi doldurdum bilgilerimi girdim sayfa yenilendi ve boş anket tekrar çıktı karşıma hiç yapmamışım gibi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…