fikrimühime üyeyim size mail geldiği sürece kampanyaya katılımınız gerçekleşiyor ve size ürün geliyor yada sadece anket doldurumundaveya sizin verdiğiniz raorların çok beğenilmesi doğrultusunda gelen ek hediyeleriniz oluyor...
numune ürün gönderimi olmasa dahi üye olmanızı öndereceğim bazı siteler olacak bu sitelerde indirimlerden yararlanmanız olası ısrarla tavsiye ederim...
a)deniyorum biliyorum ücretsiz numune gönderiyor....
b)nevresim evi aylık anletlerde çekilişle hadiye ürün....yada indirimlerde yaralanım imkanı (taç)
c)markafoni...
d)trendyol...
e)dimes....
f)grupfoni....
g)şehir fırsatı.....
h)anketle kazan....
şimdilik aklıma geenler bunlar ...takipte görüşmek üzere :)
burası bedava numune hediye veren kampnyaları kapsıyor..onlar alışveriş sitesi biz bedavadan yanayız
ayrıca sehirfırsatları grupfoni fırsatbufırsatta var bide yakaladınyakaladın com ve bendeistiyorumcom da kampanyalı ürünler var ve günlük indirimlerrrrrr ben mesela buugun cikolata kıursu aldım izmirde %50 indirimli pastacıyım ben bide cikolatacı olalım bakalım
sevgili seno diemes in kendi sitesinden girersen yönlendirme çok kolay canım...sevgili sihirsensingüzel paylaşımın için sağol.ama dimes falan faceden mi oluyor kendi sitelerindenmi katılmak gerekiyor??
hem numune hem kampanya bebem sende yani askolsun azcıkta kampanya paylasak bu arada hipp mama yolluyo isteyinnnn
mücevher kutusunu da hatırlıyorumda nerden verdik bilmiyorum
ama geçende ahşap kutu için doğadana anket yollamıştık onu hatırlıyorum
teşekkür ederim cnm
az önce geldi mücevher kutusu güzel bişey sağolsunlar
gold store den e bülten ayın sorusu yarışmasından kazanmışım geliyormuş
işte resimleri
güle güle kullan..insan dolu yollar değil mi ..boş kutuyu naapçan. .
teşekkür ederim cnm
az önce geldi mücevher kutusu güzel bişey sağolsunlar
gold store den e bülten ayın sorusu yarışmasından kazanmışım geliyormuş
işte resimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?