bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

sevgili sihirsensin güzel paylaşımın için sağol.ama dimes falan faceden mi oluyor kendi sitelerindenmi katılmak gerekiyor??

burası bedava numune hediye veren kampnyaları kapsıyor..onlar alışveriş sitesi biz bedavadan yanayız

ayrıca sehirfırsatları grupfoni fırsatbufırsatta var bide yakaladınyakaladın com ve bendeistiyorumcom da kampanyalı ürünler var ve günlük indirimlerrrrrr ben mesela buugun cikolata kıursu aldım izmirde %50 indirimli pastacıyım ben bide cikolatacı olalım bakalım

ilginize teşekkür ederim arkadaşlar sadece blgilendirmek istedim.üye olmanız ne güzel ama önerdiğim bazı sitelerde okadar iyiindirimler oluyo ki neredeyse bedavaya geliyor bakın % 5o pastacılık kursu gib...bu arada sağşlık hizmetleri ,kozmmeti,konaklama paketleri beadva neredeyse ayrıca dil eğitim kurslarıda süper...bence sizler yinede üye olunuz....

tebrik ederim hemşehrim lezzetli tatlarınla umarım buluşuruz ...bu arada pastacılık yazmışım çikolata olmalımış pardon canım :)

hem numune hem kampanya bebem sende yani askolsun azcıkta kampanya paylasak bu arada hipp mama yolluyo isteyinnnn

ben zaten üyeyim limangodan cok aldım canım.oraları hepimiz biliyoruz zaten diye dedimmama istiyim bende 16 aylık bebegim var

27 Ocak 2011

Kiğılı'dan Sevgililer Günü'ne Özel Yarışma

14 Şubat'a giden yol 14 Ocak'tan geçer dedik ve bugün Sevgililer Günü'ne özel yarışmamızı başlattık:) Sevgilinle yaşadığın, başından geçen en ilginç hikayeyi yaz, gönder, yarışmaya katıl.
http://www.kigili.com.tr/hikaye/sevgi.aspx
umarım ilginizi çeker....
en güzel aşk hikayesi benim diyenler yarışa hemde büyük para ödüllü bedava değil üstüne para ÖZGECİK :)

milupaya üye olmuştum hamileyken,anne bebek kulübüne.. bebeğimi beklerken diye bilgilendirici güzel bir kitapçık+anne bebek cd'si+avent göğüsucu kremi numunesi+milupa still tee numunesi+milupa ürün indirim kuponları+emzirme rehberi kitapçığı+yine başka bir poşet içinde nivea baby şampuan ve pişik kremi numuneleri yollamışlardı,kargoyu kendileri göndermişlerdi,çok da ilgililerdi anında mailime dönüş yapmışlardı,tebrik ederim valla :81:

kızlar dün bana telefon geldi mücevher kutusu kazanmışım bir yerden kargoya veriyoruz dedi

sorulan soruya doğru cevap vermişim ama nerde katıldığımı hatırlayamadım buradan bilen var mı acaba

mücevher kutusunu da hatırlıyorumda nerden verdik bilmiyorum

ama geçende ahşap kutu için doğadana anket yollamıştık onu hatırlıyorum

mücevher kutusunu da hatırlıyorumda nerden verdik bilmiyorum

ama geçende ahşap kutu için doğadana anket yollamıştık onu hatırlıyorum

teşekkür ederim cnm
az önce geldi mücevher kutusu güzel bişey sağolsunlar
gold store den e bülten ayın sorusu yarışmasından kazanmışım geliyormuş
işte resimleri

Eklentiler

• $DSC00898.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSC00900.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 34
teşekkür ederim cnm
az önce geldi mücevher kutusu güzel bişey sağolsunlar
gold store den e bülten ayın sorusu yarışmasından kazanmışım geliyormuş
işte resimleri

güle güle kullan..insan dolu yollar değil mi..boş kutuyu naapçan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…