bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

milupa'ya hamileliğimde bende üye olmuştum ve bebeim doğduktan sonra belirli aylarında çeşitli hediyeler gelmişti. milupa bu konuda gerçekten cok iyi anne ler ve anne adaylarının mutlaka üye olmasını tavsiye ederim.

Arkadaşlar ixoradan Tavsiye ettiğiniz bir parfüm varmı kalıcıı çiçeksi ve etkileyici??????

özgecik sen ne zaman yazmıştın hipp e ben on gün kadar oldu yazmıştım şu an numune göndermiyoruz diye cevap gelmişti

teşekkür ederim cnm
az önce geldi mücevher kutusu güzel bişey sağolsunlar
gold store den e bülten ayın sorusu yarışmasından kazanmışım geliyormuş
işte resimleri

aaa süper görünüyorr ben bayıldım güle güle kullan cnm cım

Arkadaşlar ixoradan Tavsiye ettiğiniz bir parfüm varmı kalıcıı çiçeksi ve etkileyici??????

b 261 tavsiye ederim
brittney spears parfümü diye geçiyor...
hafif şekerimsi çiçeksi bir koku

hoojo.com dan kazandığım dijital çerçeve geldi çok mutlu oldum ama küçük bişi yumurtaya benziyo
olsun nolck kazanmak güzel

Banada Olayden tester krem geldi gele gele :) bide kargoyla koca paket geldi dedim büyük bişey çıkar ama nerdeee :)))) olsun bir dahaki büyük olur belki

slm arkadaşlar ben kolestonun anketine katılmıştım bana mail geldi anketimizi doldurdunuz ve kolestondan bir kutu saç boyası kazandınız diye ama bana hala gelmedi aranızda anketi doldurupta boyası gelen varmı

istedimm ama sanırım su an gönderim durmussss mamalar harika ama bebegim yok yegene verdim bayılmıs cok pahalı mamaları o sebeple yegenim alamam valla dedi

slm arkadaşlar ben kolestonun anketine katılmıştım bana mail geldi anketimizi doldurdunuz ve kolestondan bir kutu saç boyası kazandınız diye ama bana hala gelmedi aranızda anketi doldurupta boyası gelen varmı
Bana geldi ama çok oldu canım adres teyit için aradılar fln..İletişimden mail at istersen..

yaa cnm madem pastacılıkla uğraşıyosun, izmirde bunun kursu var mı benimde merakım varda

yaa cnm madem pastacılıkla uğraşıyosun, izmirde bunun kursu var mı benimde merakım varda

ben kurs veriyorum canım şeker hamurlu pastlar kurabiye süsleme vs kurs veren cok yer var ama fiyatlar malum cok yüksek artık cogu kişi bu şekilde evde kurs verenleri tercih eder oldu ama durumun iyiyse bademmutfagı tercih et derim ksk de cok iyi bu işte 3 saati 90 tl gibi bi fiyat olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…