bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

evet ya tüm gün boyunca tıklayp duruyrm hiç artmıyo bide süre vermşler bugün bence yetmez o süre

Hadi kızlar tıklayıp bitirelim süreyi....Gece dolar bence..

valla 100 artıyor ben 1 tıklayınca demekki talep var inşallah kazanırız içimizden birisi
gündüz hiç katılım yoktu o yüzden süpriz ödül koymuşlar şimdi

birde güvenlik doğrulama olmasa çok iyi olacak o sinir ediyor beni

selamlarr
milupadan kargom geldi bugün
çok tatlı yaa çok beğendim her ne kadar bekar olsam da

Çocuğunuz var mı diye soruyorlar sen var olarakmı işaretledin canım?

arkadaşlar facebook sayfamda 200 tllik hediye ürün kampanyası başlattım Sayfayı arkadaşlarına önerip 20 arkadaşı kabul eden bir kişi çekilişle dev makyaj seti, ruj, simli dudak parlatıcı, simli göz farı, rimel, göz kalemi, eyeliner, allık, pudra, fondoten, cilt bakım toniği ve parfümden oluşan yaklaşık 200 tl lik süpriz hediye paketi kazanacak kampanya bugün başladı arkadaşlar acele edin kazanan siz olun ...facebook arama kısmına ucuz kozmetik ve bakım ürünleri yazarsanız sayfa çıkar karşınıza link vermek yasak değilse link vereyim ...

diyelim benim 20 arkadaşım katıldı, peki ya benden 20 kişinin katıldığını nasıl anlayacaksınız ... ?

hoojo , ya tıklayanlara sorum var , sonuçta kimin tıkladığı nerden bilincek , üye müye olmadan tıklayıp duruoz böyle , var mı bilgisi olan kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…