hoojo.com dan kazandığım dijital çerçeve geldi çok mutlu oldum ama küçük bişi yumurtaya benziyo
olsun nolck kazanmak güzel
Resmini çekip eklermisin nasıl bişi görebilirmiyiz :) Tebrıkler bu arada
hoojo , ya tıklayanlara sorum var , sonuçta kimin tıkladığı nerden bilincek , üye müye olmadan tıklayıp duruoz böyle , var mı bilgisi olan kızlar
Bana geldi ama çok oldu canım adres teyit için aradılar fln..İletişimden mail at istersen..
banada mail atmışlardı geri dönüş yaptım ama hala gelmedi bi size sorayım dedim olmazsa ben bidaha mail atayım size geldiyse çok saol canım
koleston a iletişim bölümünden mail atamıyorum
sen nerden attın banada gelmedi boyadaa(((
bana boya kazandınız iletişim bilgilerinizi yazın demişlerdi yazıp göndermiştim ama hala banada gelen giden yok
gelen maile bi daha cevap yazmayı düşündüm daha atmadım pazartesi atarım
ya hoojoda 100000 i geçtim ama neden forum çıkmadı
dijital kazandınız die şimdi devam ediyorum ama süre kısıtlaması varmı
21 saat kalmış kampanya bitmesine ara verip 2-3 saat sonra yine yapsam oluyormu
dijital kazanan arkadaş nasıl kazandın yahu
istedimm ama sanırım su an gönderim durmussss mamalar harika ama bebegim yokyegene verdim bayılmıs cok pahalı mamaları o sebeple yegenim alamam valla dedi
ya senn tıklama sayını saymıyolar zaten yukarısındaki sayaça göre oluyo . mesela 1000. tıklamaya hediye veriyosa sayaca göre 1000. tıklamayı sen yaptıysan sana çıkıyo hediye bilmiyorum anlatabildimmi. bide yani sürekli tıklaman gerekmio illa ara verip sora yine tıklıyabilirsn çünkü senin toplam tıklama sayın dikkate alınmıo
ben bu hoojo ya inanmıyorum artık,sabahtan beri internetim açık ilk 100000.hediyeye yaklaştım sistem kilitlendi sayıyı ilerlettiler 120000 de dijital çerçeve koydular onu da bekledim,120000 e yaklaşınca yine sistem kilitlendi,bir daha açtığımda hediye çoktan verilmişti.sonra süpriz hediyeyi bekledim 250000 e veriyorlardı yine sayı yaklaşınca sistem hata verdi bir daha baktım hediye verilmiş böyle saçmalık görmedim,inanmıyorum ben bu siteye..
Çocuğunuz var mı diye soruyorlar sen var olarakmı işaretledin canım?
ben kurs veriyorum canım şeker hamurlu pastlar kurabiye süsleme vskurs veren cok yer var ama fiyatlar malum cok yüksek artık cogu kişi bu şekilde evde kurs verenleri tercih eder oldu ama durumun iyiyse bademmutfagı tercih et derim ksk de cok iyi bu işte 3 saati 90 tl gibi bi fiyat olması lazım
ben bu hoojo ya inanmıyorum artık,sabahtan beri internetim açık ilk 100000.hediyeye yaklaştım sistem kilitlendi sayıyı ilerlettiler 120000 de dijital çerçeve koydular onu da bekledim,120000 e yaklaşınca yine sistem kilitlendi,bir daha açtığımda hediye çoktan verilmişti.sonra süpriz hediyeyi bekledim 250000 e veriyorlardı yine sayı yaklaşınca sistem hata verdi bir daha baktım hediye verilmiş böyle saçmalık görmedim,inanmıyorum ben bu siteye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?