bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

hoojo , ya tıklayanlara sorum var , sonuçta kimin tıkladığı nerden bilincek , üye müye olmadan tıklayıp duruoz böyle , var mı bilgisi olan kızlar

mesela 1000. tıka hediye veriyosa sen o tıklamayı yaptğında seni bi sayfaya yönlendiriyo bilgilerini yazıosun

slm arkadaşlar bende tıkladım hoojoyu sonra sıkıldım bıraktım çok uğraşmak lazım hiç dolmuyor gösterge

ya hoojoda 100000 i geçtim ama neden forum çıkmadı
dijital kazandınız die şimdi devam ediyorum ama süre kısıtlaması varmı
21 saat kalmış kampanya bitmesine ara verip 2-3 saat sonra yine yapsam oluyormu

dijital kazanan arkadaş nasıl kazandın yahu

banada mail atmışlardı geri dönüş yaptım ama hala gelmedi bi size sorayım dedim olmazsa ben bidaha mail atayım size geldiyse çok saol canım

koleston a iletişim bölümünden mail atamıyorum
sen nerden attın banada gelmedi boyadaa(((

koleston a iletişim bölümünden mail atamıyorum
sen nerden attın banada gelmedi boyadaa(((

bana boya kazandınız iletişim bilgilerinizi yazın demişlerdi yazıp göndermiştim ama hala banada gelen giden yok
gelen maile bi daha cevap yazmayı düşündüm daha atmadım pazartesi atarım

bana boya kazandınız iletişim bilgilerinizi yazın demişlerdi yazıp göndermiştim ama hala banada gelen giden yok
gelen maile bi daha cevap yazmayı düşündüm daha atmadım pazartesi atarım

gelen maili ben sildim adresi banada verirmisin cnmm

BU ARADA ÇOK SİNİRLENDİM ya hoojoda

120000 tıkı geçtim çerçeve için forum filan çıkmadıı ay

20 dk ma yazık oldu başka bişiy deil pislikler valla

kafa yapıyorlar sanki

ya senn tıklama sayını saymıyolar zaten yukarısındaki sayaça göre oluyo . mesela 1000. tıklamaya hediye veriyosa sayaca göre 1000. tıklamayı sen yaptıysan sana çıkıyo hediye bilmiyorum anlatabildimmi. bide yani sürekli tıklaman gerekmio illa ara verip sora yine tıklıyabilirsn çünkü senin toplam tıklama sayın dikkate alınmıo

istedimm ama sanırım su an gönderim durmussss mamalar harika ama bebegim yok yegene verdim bayılmıs cok pahalı mamaları o sebeple yegenim alamam valla dedi

bende iletişim bölümüne yazdım bir kaç gün önce cvp gelmeyince sana sorayım dedim canımm...
organik mama oldugu için daha pahalıdır tabii...
tşk ederimm cvbın için...

ben bu hoojo ya inanmıyorum artık,sabahtan beri internetim açık ilk 100000.hediyeye yaklaştım sistem kilitlendi sayıyı ilerlettiler 120000 de dijital çerçeve koydular onu da bekledim,120000 e yaklaşınca yine sistem kilitlendi,bir daha açtığımda hediye çoktan verilmişti.sonra süpriz hediyeyi bekledim 250000 e veriyorlardı yine sayı yaklaşınca sistem hata verdi bir daha baktım hediye verilmiş böyle saçmalık görmedim,inanmıyorum ben bu siteye..

AY ÇOK SAÇMA yaa aynısı banada oldu nemise 10000 di birden dijitale 12000 puan dediler amannnnnnn

sinir oldum zamanım gitti boşunaaaa

hmm ben gyalı civarındayım cnm buralarda bildiğin varmı? bide geçen arkadaşımla konak halk eğitime gittik, meze yapımı ve pastacılık kursu varmş işaretledim bakalım talebe göre açılıyomş kurslar şansımı denedim belki benim gibi meraklıları vardır diye inş açılır kısa sürede:97:

sana katılıyorum orda bi dengesızlık oluşuyor Tam krıtık sayılara yaklasırken Site Hata vermeye Başlıyor 5-10 dk sonra düzeliyor ve Oho atı alan uskudarı gecmıs oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…