bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

varsa bile ilk zamanlarda kazanmışlardır canım bak şuan kritik sayılara geldi artık hediyeye çok az kaldı kilitlediler sistemi...

ya evet kaç saattir sırf bunun için oturuyom pc de, geldi 480000 lere , gene kitlendi ve az sora başlıcak kampanya çıktı şimdide , amaç ne anlamıomki , sitenin sağında solunda reklamda yok yani nie insan çekmeye çalışıo bunlar , ıphone isteyen yok ufak hediyeleri versinler adil bir şekilde yani , amacı anlamadım hiç :44:

Sayın kullanıcılarımız, Gösterdiğiniz yoğun talebe maalesef serverlarımız cevap verememiştir. Yarın sabah serverları yenilenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Mevcut kampanyamız kaldığı yerden yarın öğlen saat 12:00'de devam edecektir. Sizlerden tekrar özür diliyor ve yarın yeni serverlarıyla Hoojo.com'a sizleri tekrardan davet ediyoruz.

yazmışlar , sabah kalkcam inadına 7 de bakcam valla

bayanlar bırakın hoojonun peşini belliki dalga geçiyorlar

okadar uğraştırıyorlar emek ettiriyorlar sonuçç başarısız

boşuna elinize yazık

şeymacım artık blog kampanyalarını duyurmayacak mıyız birkaç blog kampanyası var paylaşayım dedim ama kazen kızar diye yazmıyorum

bayanlar bırakın hoojonun peşini belliki dalga geçiyorlar

okadar uğraştırıyorlar emek ettiriyorlar sonuçç başarısız

boşuna elinize yazık

ekşide falan kazananlar yazmışlar ama ve hani sitenin sağın solunda reklam olsa tmm dicem reklamlarına insan topluyolar ama öle bişeyde diil , eee nedir bu sitenin dalgası ya

blog reklamları YASAK ilk sayfadaki uyarıyı inceleyiniz bayanlar.....

hoojo dan hediye kazanabilmeyi başarmış dostlarımız var mıııııı

bikaç syf önce biri kazanmıştı şu dijital çerçeveyi nickini hatırlamıyrm ne yazıkki:26:

ekşide falan kazananlar yazmışlar ama ve hani sitenin sağın solunda reklam olsa tmm dicem reklamlarına insan topluyolar ama öle bişeyde diil , eee nedir bu sitenin dalgası ya

:18::26:

dijital çerçevenin fotosunu ekledim. ben bunu hoojo yeni başladığında kazandım sonra zaten sürekli sayfa kilitlendi bendede hata verdi :2:

Eklentiler

• $CIMG0327.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 28

ben konak halk egitim den sertifikalıyım bu sene de gidecektim toplantısına gittim 2 saat olcakmıs kurs bide para koymuslar tek bi tarif yapılcakmıs biz 4 tane yapıyorduk gitmekten vazgectim yalıda bildigim yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…