bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

locherber die bi firma numune yolluyomus kızlar sizde isteyin güzel miş tüptemiş numunelerr

bıoderımmmm canım benım bol bol koyup yollamıslar allah bereket wersın sagolsunlar wallaaaaaaaaaa

bayanlar face de ZENBİ die bi site var aynı viol sitesi gibi sayfayı beğeniosunuz formu dolduruyorsunuz çekilişe katılıosunuz 14 kişiye seçtiği kıyafeti hediye ediolar yalnız kıyafetlerin hepsi 42 beden üstü site zaten büyük bedene hitap edio :) ilgililere duyurulur :)

38 gıyıyom ama bedawa kıyafet gelsın ben 5 10 kılo alırımmmmmmmm:125::125::125::125::125:

38 gıyıyom ama bedawa kıyafet gelsın ben 5 10 kılo alırımmmmmmmm:125::125::125::125::125:

acaba nasıl geldi bioder numuneleri bende üye oldum ama daha bana bir şey gelmedi..:78:

arkadaslar dün ne yazdım böyle numune icin soru sormayın azcık geçmiş sayfaları okuyun azcık emek sarfedin hem bişiler ögrenmiş olursunuz hem diger firmalarada mail atarsınız böylece tek tek cevap atamayız ki herkese biraz araştıralım dimiiiiiii

Biodere iletişimden yazamıyorum kızlar bazı harfler çıkmıyor neden acaba?

Allah iyiliğini versin kız senin.güldürdün beni. şu sembollere bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…