http://www.................................../2011/02/philips-ile-tarzn-yenile.html phıpsın hedıyelerı cok guzek koşun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bol vürüslüüü iyi akşamlar yavrularrrrr
babystar,lansinoh,bioxsin,bioder,bioblas...
buralardan geldiler canımmm...
bıoderımmmm canım benım bol bol koyup yollamıslar allah bereket wersın sagolsunlar wallaaaaaaaaaa
38 gıyıyom ama bedawa kıyafet gelsın ben 5 10 kılo alırımmmmmmmm:125::125::125::125::125:bayanlar face de ZENBİ die bi site var aynı viol sitesi gibi sayfayı beğeniosunuz formu dolduruyorsunuz çekilişe katılıosunuz 14 kişiye seçtiği kıyafeti hediye ediolar yalnız kıyafetlerin hepsi 42 beden üstü site zaten büyük bedene hitap edio :) ilgililere duyurulur :)
38 gıyıyom ama bedawa kıyafet gelsın ben 5 10 kılo alırımmmmmmmm:125::125::125::125::125:bayanlar face de ZENBİ die bi site var aynı viol sitesi gibi sayfayı beğeniosunuz formu dolduruyorsunuz çekilişe katılıosunuz 14 kişiye seçtiği kıyafeti hediye ediolar yalnız kıyafetlerin hepsi 42 beden üstü site zaten büyük bedene hitap edio :) ilgililere duyurulur :)
bendende cuma günü geri dönüş yapıp bilgilerimi istemişlerdi ama ancak hafta içi gelir numuneler sanıyorum :44:kızlar bio lardan numune ne zaman geldi size???
ben bugün yoktum ya inş bugün gelmemştir.
bendende cuma günü geri dönüş yapıp bilgilerimi istemişlerdi ama ancak hafta içi gelir numuneler sanıyorum :44:
arkadaslar dün ne yazdım böyle numune icin soru sormayın azcık geçmiş sayfaları okuyun azcık emek sarfedin hem bişiler ögrenmiş olursunuz hem diger firmalarada mail atarsınız böylece tek tek cevap atamayız ki herkese biraz araştıralım dimiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?