bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

ne kesat bu ara işler

postacı amca bile evimizin önünden geçmez oldu:86:

selam bile vermez oldu why be

tşkrler de sorunun cevabı nedir acaba bilen varmı

Başrolü Julia Roberts ile paylaşan aktör Javier Bardem, gerçek hayatta hangi aktrisle evlidir?

:26:

mahmure.com a bende katıldım sonuçlar ne zaman belli olur acaba bide ödüller ne ki araştırmadım ben hiç bellimi acaba

hahayyytt bende katıldımmmm tşk ederimmm tatlımmm

bioblass 15 gün önce numune göndercekti ama halen gelmedi göndermiceklermi acabaa

bazen gecikebiliyo cnm benimde 3-4hafta sonra gelmşti

Emsan dayanamadı bize çöktü

daha önce glade gelmiştiiiii bugün 3 paket birden gelmişşşş

Eki Görüntüle 143059

glade beni çok sevmişş

ne kadannn şanslısınnn neler yapıyosun bunları göndermeleri için acabaaa

dergi Vitrini ÜYELERİMİZE ÖZEL HEDİYE KAMPANYASI : 1 MART TARİHİNE KADAR SAYFAMIZDAKİ ÜRÜN FOTOGRAFLARINA 30 ARKADAŞINIZI ETİKETLEYİN VE BU KAMPANYA DUYURUSU ALTINA ADINIZ SOYADINIZ VE ÜRÜN LİNKİNİ YAZIN , 1 MART TARİHİNDE YAPILACAK OLAN ÇEKİLİŞTE JUICY COUTURE SAAT SİZİN OLSUN :)

dergi vitrini

ben de istiyorum.. ne yaptın gönderdiler canım..

çok önceden glade kadını olmuştum sitesinden yine oda spreyi yollamışlardı.

tekrar böyle bişiler yollamışlar ben bişi yapmadım

güle güle kullan canım
glade kadını oldum bende bugün,gönderirlermi acaba :44:

teşekkürler... inşallah gelir sanada

güle güle kullan canımmm...

teşekkürlerrr :80:

ne kadannn şanslısınnn neler yapıyosun bunları göndermeleri için acabaaa

sağol.. sitesine üye olmuştum glade kadını olmuştum. onlarda hediye yollamışlar sağolsunlar

Alamarka'dan kelime avı

AlaMarka’da kelime avı ! Anahtar kelimeleri birleştir, 50 TL’lik hediye çekini kap!

AlaMarka’da kelime avı nasıl oynanır?

1) AlaMarka - Özel Lüks Alışveriş Kulübü kampanyalarının içindeki tanıtım metinlerinde bir gün içinde farklı farklı kampanyalarda veya aynı kampanyada 3 adet “Anahtar Kod” belirecektir.

2) 3 anahtar kodu birleştirerek ilk tamamlayan kişi AlaMarka facebook sayfasında “Anahtar kelime”yi yazacak ve hediye çekini kazananan şanslı üyemiz olacaktır!

3) “Anahtar Kelime”, üyelerimiz tarafından AlaMarka Facebook sayfasında günün anahtar kelimesi yazısının altına yorum olarak girilecektir.

AlaMarka - Özel Lüks Alışveriş Kulübü

katıldım teşekkürlerr kızlra glade kadını olamıyorum yaa formu doldurup göndere basınca başarısız yazıyor.nasıl olcek özendim valla hediyesi gelenleri kutlarım. ühü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…