bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

banada glade geldi :))))))) oda kokusu ve tuvalet şeysi :)) bakalım başka ne gelcek :)))

Annelik akademisinden , BEBEĞİM kitabım geldi , bunu annem adına istemiştim , kendi adımada HAMİLEYİM istemiştim , insan ikisini aynı anda yollar neyse :)))

kızlar link ekleyemedim ama face de ''Laboratoıre bıoderma'' nın yarışması var..her 20. kişiye ürün veriyormuş..ad soyad adres tel bilgilerini gönderene..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr , hepsiburadanın face sayfasında , saat tam 3 te yarışma başlıo yetişinnnnnnnnnnnnnnnnnnn​

# bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Konu ama konu bu basliktan cikmis ! Yok TC kimlik numarasi isteyen yerler yok profiline para eklemeler ! Buradaki amac X firma anket doldurdugunuzda size X,Y, Z arti kne yolluyorsa bunu yollamasi icindir. Yoksa uye toplamak networkleri zenginlestirmek icin degil ! Uyelik toplamak referasn amaci ile referans verenler ceza alacaklar

bilginize

bayanlar yazılarınıza dikkat bakın

bazı x sitelerden tc isteniyo diyorsunuz dikkatli olun

heryere tc vermeyin ..ben bile korkuyorum böyle sitelerden

adamlar neden tc istesinler ki bi düşünürmüsünüz ?

ayrıca oyda istemeyin aksi taktirde burası kapatılırsa birdaha açmamız zorlaşabilir

biraz DUYARLI olun lütfen

evet tc isteyen siteler bencede şüpheli ben tc şartı olan sitelere üye olmuyorum bence sizde olmayın ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…