bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

benimde 1 hafta önce hamileyim kitabım geldi çok güzel gercekten tavsiye ederimm...

slm kızlarrr...özgecikk neoldu biliyomusun bioblas göndereli 2ay geçince yine mail attım bilgilerimi istediler sevindim.sonramı ?? hops dediler şu tarihte yollamıştık.haydeeeeeeeee beni karta listeye mi aldılar naptılar anlamadım ya.1kez geldi sadece

kendi adına isteme eşinin annenin adına iste.ben 3 kez yaptım hepsinde geldi..ama şampuanını falan aldım artık okadar numune geldi hak gecmesin dedim...

Cemil baskı çözümlerinden takvim kazandım.Bu gece sevgililer günü aplikasyonundan sinema bileti.Ve ödüllü sorulardan veet hediye paketi kazanmışım..

Cemil baskı çözümlerinden takvim kazandım.Bu gece sevgililer günü aplikasyonundan sinema bileti.Ve ödüllü sorulardan veet hediye paketi kazanmışım..

maşallah maşallah bu ne böleeee :))) bana en son dartyden mp3 çalar birde gladeden oda spreyi ile tuvalet şeysi geldi formdan mı düştüm ne :)))

Ve sabah face'e girdim işte gördüklerim bir bakın isterseniz
firste yarışma yapıcakmış ama link aktif olmamış sanırım takip etmek lazım

"Profilini Tazele Kendine Güven" yayında! Giriş Yap | Facebook

Yarından itibaren Lipton Soft Cashmere'ler Lipton'dan size hediye (bugün)
Farklı zamanlarda sayfamızdan soracağımız sorulara doğru cevabı yazıp, info@lipton.com.tr'ye gönderen ilk 50 kişi Lipton Soft Cashmere’i kapacak! :)

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

bu arada trendyolda cuma akşamları facede yarışma yapıyormuş :) bu sabah öğrendim :)
ingilizce bilen varsa gojane sayfasında da çekilişler falan yapıyorlar

Büyük Gün !! 20 Şubat Pazar Günü Samsung Marka Cep Telefonu Veriyoruz

Ancak Bu Hediye Tüm Üyeler Katılamayacak

Bağlantılara Yorum , Beğeni , Paylaşım Yapanlar Belirlecek Ve En Fazla Aktif Olan Kişi Cep Telefonu Kazanacak
...
Katılmak İstiyorsanız !! Bağlantılara Yorum Yapınız , Beğeniniz , Paylaşınız Bu Sayede Listeye Girebilirsiniz

Pazar Günü Çekiliş !!

bu da face teki 30 gün 30 hediyedeki yarışma

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

şimdilik benden bu kadar kolay gelsin :)

magrentaaaaaaaaaaaaaa

mp3 gelmiş

oda spreyi gelmiş daha ne olsun

esas ben formdan düştüm yaa((

hiç bişi gelmeyoooo

evt buna bende katıldım şimdi cnm tşk ederiz. hazır fazla beğenen yokken bu sayfayı bize çıkar inş bide bizim dışımızda bi arkadaşımıznda geliyo olması çok güzelllll benceeee gerçi ben kına yakıyorm saçıma iyi geliyo, kestiridiğimden bu yana hiç saçlarım kırılmadı ama olsn bide bunu deneyelmm

tam anlıyamadım kii

biryeremi davet ediliyoruz

kazandığımız zaman tuhaf bişiy ama bende katıldım hadi hayırlısı bakalım

:78:

tam anlıyamadım kii
biryeremi davet ediliyoruz
kazandığımız zaman tuhaf bişiy ama bende katıldım hadi hayırlısı bakalım
:78:

sanırım profesyonel olarak bu işi yapan kuaförlere davet ediliyorz gibi bişey anladm bende hadi hayırlısı
bu arada demin nette gezinirken gördüm söyleyeym dedim eyüpsabrituncerin body splash vücut ve el kremleri vs 3ürün set halinde kdv dahil 5.90a inmiş belki kullananınız vardır diye haber vereym dedm, tek kötü yanı stoklarla sınırlı olması ve internet aracılığyla alışveriş yapılması yani benim açımdan tabi:26:
Eyp Sabri Tuncer Online Alveri Sitesi

ben de eyüp sabrinin setlerinden almak istiyorum ancak az çeşit kalmış ya daha önceki yorumlarda en beğenilenler yok.melon, black mulberry,mulberry,papaya,pomegranete hakkında bilglsi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…