bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

ben de eyüp sabrinin setlerinden almak istiyorum ancak az çeşit kalmış ya daha önceki yorumlarda en beğenilenler yok.melon, black mulberry,mulberry,papaya,pomegranete hakkında bilglsi olan var mı

cnm malesef hiç bilmiyorum ama önerebileceğim bi başlık var bu konuyla ilgili, est ürünleri ile ilgili bi başlık açılmıştı istersen ordan incele genelde ürünleri alanlar ve kullananlarla iletişime geçebilirsn

onları okudum canm ama hep en çok satılanları aldıkları için yorumlardaki beğenilenler bitmiş tabi bunlar hakkında da bi yorum bulamadım.neyse bi dahaki kampanyayı bekleyeyim bari.teşekkür ettim

çok kesat bu ara yaaa uf bu ne sinir oldum hiç bişi gelmiyo senoseno şansın yok demek bana yolladı yani ne diyim az daha bekle bidaha iste bakalım peşini bırakma cömert firma

kızlar olayda boş kutuyu nereye götürüyoruz ? götürdüğümüzde deneme boy mu yoksa tek sürümlük bişeymi veriyorlar bilen var mı?

bedava.com a üye olunca 10 liralık hediye çeki veriyorlar. 10 lira ve üzeri alışverişlerde kargo hariç geçerli oluyor. bir yıl geçerli. yaptığınız alışverişin yanında bir de hediye seçiyorsun. yani 11 liralık bir ürün aldığınızda sadece kargo parasını vererek ve 1 lira ödeyerek yani yaklaşık 5 liraya 10 liralık bir ürün ve yanında da seçtiğiniz bir hediye kazanıyormuşsunuz. ben almadım daha bakıyorum ama karar veremedim. belki işinize yarar.

Son düzenleme:
20 Şubat 2011
Philips Ambilight Tv İle En Güzel Aşk Filmlerini Seç!

En güzel aşk filmi sence hangisi? En güzel filmi oyla, hediyeleri kazan.

Oylamaya katılan her 14. kişi Tiglon'dan Blu- ray DVD, 7000. kişi ise Philips Ambilight Tv kazanacak.

Hadi sen de hemen şansını dene! Belki de 7000. kişi sen olacaksın.

Yarışmaya katılmak için Philips Türkiye | Facebook

Arkadaşım ben melon almıştım, kokusu tam olarak çok olgunlaşmış kokulu kavun gibi kokuyor :)) Ben oda spreyi olarak kullanıyorum, ama kremleri çok iyi değil kokuları çok kalmıyor. ayrıca hot kisses ve cherry pie aldım. Ağır kokulardan hoşlanıyorsan hot kissesi beğenirsin. Pure love vardı galiba mavi renkte arkadaş onu almıştı ferah kokuyordu...Ama set, fiyatına göre çok iyi...

ben gecemn sene faydalanmıstım olayın kampanyasından 3 tane aldım ama güsel diil ki kullanamadım dagıttım

evet fiyatı çok uygun araba kokusu olarak kavunu çok seviyorum acaba kremde de güzel olur mu dedim hot kisses ve cherry pie kalmamış şimdilik çok ihtiyacım yok en iyisi diğer kampanyayı bekleyip herkesin güzel dediklerinden denemek.teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…