bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Douglas Türkiye
Ödüllü Yarışmamız başladı! 2 gün sürecek olan yarışmamıza sayfanın sol bölümünde bulunan 'Ödüllü Yarışma' bölümüne tıkladığınızda ulaşabilirsiniz. Soruyu doğru bilen her 50. kişiye Clinique Even Better Clinical ürünü hediye! Sorunun cevabı ise Redirect | Clinique sitesinde gizli

BAYANLAR Bİ KAMPANYA DAHA...

bu arada yarışmaya facebook tan katılınıyor..

Yarışmamız sona erdi...
24.02.2011

17-24 Şubat tarihleri arasında Emsan Yarışma Başlıyor adresinde sorduğumuz soruya birinci doğru cevabı vererek Gonca Çaydanlık kazanan takipçimiz;

Kazım TÖRÜN.

50. doğru cevabı vererek Tombo Cezve seti kazanan takipçimiz;

Derya AYTEKİN

20 cm Balım Tava kazanan takipçilerimiz ise;

Sema USANMAZ
Neşe YERSİZ
Kadriye ÇOLAK
Uğur KARANLIK
Şule YÜKSEL
Naciye ÇAKI
Nergiz GÜL
Hacer ALTUN
Pınar SARIZEYBEK
Güler BÜYÜKKARABAŞ

Philips Ambilight Tv İle En Güzel Aşk Filmlerini Seç!

En güzel aşk filmi sence hangisi? En güzel filmi oyla, hediyeleri kazan.

Oylamaya katılan her 14. kişi Tiglon'dan Blu- ray DVD, 7000. kişi ise Philips Ambilight Tv kazanacak.

Hadi sen de hemen şansını dene! Belki de 7000. kişi sen olacaksın.

Yarışmaya katılmak için Philips Türkiye | Facebook

Arkadaşını Getiren 70 Kişi Hediye Kazanıyor

Siteye üye yaptığım arkadaşlar nasıl sayılacak?
Sistem sana bir link verecek. Bu linke tıklayarak üye olan arakdaşlarınız sistem tarafından sayılacak.
Ödülümü ne zaman alacağım?
Kampanya bitiş tarihinden itibaren 7 işgünü içinde.

Ödülümü nasıl alacağım?
Kazananlar listesinin web sitemizde yayınlanmasının ardından 7 işgünü içinde kargoya verilecek.

Ödüller:
1.'ye 42'' LG Led TV
2.'ye iPhone 4
3.-5.'ye iPad 32 3G
6.-10.'ya Sony PS3
Sonraki 10 kişiye HP notebook
Sonraki 20 kişiye Tween Gömlek
Sonraki 30 kişiye TWN saat

modaelinizde.com | Türkiye'nin Moda Alışveriş Sitesi | Moda Markaları, Moda ve Trend ürünler

Napolyon.com’dan Kariyerinize Destek!

www.Napolyon.com, üyeleri arasından 20 kişiye, kişisel gelişimleri için seçtikleri alanda eğitim alma fırsatı sunuyor.
28 Şubat 2011 tarihine kadar www.napolyon.com sitesine girip, seçtikleri alanla ilgili soruları en hızlı ve doğru yanıtlayarak finale kalan ilk 500 kişi, sitede 4 Mart’ta yayınlanacak final sorusunu yanıtlamaya davet edilecek. Finalistler arasından, 4 Mart tarihinde sorulacak soruyu en hızlı ve doğru yanıtlayan ilk 20 kişi ise seçtikleri alanda Eğitişim’den 1.000 TL değerinde ücretsiz eğitim kazanacak. Finalistler arasında olsun olmasın, kampanyaya katılarak soruları doğru yanıtlayan herkese Eğitişim’den %35 indirim fırsatı sunulacak.

......................................................'dan 50 TL Değerinde Hediye Çeki

...................................................... sitesindeki En Unutulmaz Facebook Durum Sözleri yarışmasına katıl, 50 TL değerinde hepsiburada.com hediye çeki kazanma şansını yakala.
5 Mart 2011 tarihine kadar katılıma açık olan yarışmaya katılmak çok kolay. Facebook'ta arkadaşlarınızın yaptıkları durum güncellemelerinden aklınızda kalan bir tanesini ya da Internet üzerinde görüp, duyduğunuz ilginç, tuhaf, enteresan, saçma, güzel, komik bir durum güncellemesi mesajını KızlarSoruyor.com sitesinde paylaşarak 50 TL değerinde hediye çeki kazanabilirsiniz.
Kadın-Erkek ilişkileri konusunda aklınıza gelen herşeyi karşı cinse sorup, karşı cinsinizin sorularına cevap verebileceğiniz ...................................................... sitesi aynı zamanda bir sosyal paylaşım platformudur. Siteye üye olup, profilinizi oluşturabilir, diğer üyelerle iletişime geçebilir, soru, cevap, ve yazı paylaşımlarınız arttıkça Xper puanları kazanıp, kazandığınız Xper puanlarını çeşitli hediyelere dönüştürebilirsiniz.

Bella Gloria'dan 10 kişiye Pırlanta Şans Kolyesi

Bella Gloria yeni açılan Facebook sayfasında çekilişle 10 adet pırlantalı Şans kolyesi veriyor. Kampanyaya katılım için Bella Gloria'nın Facebook sayfasını beğenmek yeterli.

30 Nisan 2011 tarihine kadar Bella Gloria'nın Facebook sayfasını beğenenler arasında yapılacak çekilişle 10 şanslı kişi Bella Gloria'nın pırlantalı Şans Kolyesini kazanacak.
Çekiliş 4 Mayıs Çarşamba günü İstanbul 18. Noteri tarafından yapılacak.

Bella Gloria | Facebook

hojoodanda diğerlerindende fenalık geldi hiçbişey gelmiyo bana yahu
çok kesat bu aralar :76:

Şu Doğadan'a nasıl üye olunuyor anlamadım. Sitesine "Ahşap Kutu KAzanmak İçin Tıklayın" diye bir bölüm var oraya bilgilerimi girdim sadece ama herhangi bir üyelik istemedi. Söylediğiniz kadarıyla iletişimden numune istemek de bir işe yaramıyor göndermiyoruz diye cevap geliyormuş. Ellerine çay gelenler nasıl aldılar bu çayları merak ettim bayanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…